Huurauto's in Herzliya, Israël

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Herzliya, Israël? Start je zoektocht hier!

Herzliya, Israël
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Herzliya, Israël
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Herzliya

Alle bekende autoverhuurders in Herzliya, Israël
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

2,0

Prijs-kwaliteit

6,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,2

Comfort

5,2

Totaalscore

4,2

Prijs-kwaliteit

4,2
Overzicht

Hygiëne

9,0

Comfort

8,0

Totaalscore

4,9

Prijs-kwaliteit

4,9
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Herzliya, Israël

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Tel Aviv Ben Gurion Internationaal

Autoverhuur in Herzliya

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Herzliya autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Budget, Hertz, en Europcar zijn een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Herzliya te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Herzliya deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Herzliya, Israël-autoverhuur?

  In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Herzliya-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Herzliya gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

 • Wat is de maximumsnelheid in Herzliya, Israël?

  50 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Herzliya, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Herzliya zijn respectievelijk 120 km/u en 90 km/u. Als je een auto huurt in Herzliya, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Herzliya?

  De meeste van onze gebruikers kiezen bij het huren van een auto in Herzliya voor de Hyundai i10 met een prijs van € 13/dag. De op een na populairste keuze is de huurauto Hyundai Accent voor een gemiddelde van € 15/dag. Onze gebruikers vonden de Hyundai i10 om in Herzliya te huren voor slechts € 5/dag en de Hyundai Accent voor slechts € 5/dag.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het weer in Herzliya tijdens januari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Herzliya.

 • Is het weer in Herzliya hetzelfde als in de rest van Tel Aviv Metropolitan Area?

  Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Tel Aviv Metropolitan Area of de nabijgelegen gebieden in januari met Herzliya als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 12 °C verwachten en ongeveer 127 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Andere steden in Israël met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Tel Aviv, Jeruzalem en Netanja in Israël

Huurauto's op luchthavens in Herzliya

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Herzliya

Start met het plannen van je reis naar Herzliya