Auto huren Cancún, Mexico

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Cancún, Mexico? Start je zoektocht hier!

Cancún, QR, Mexico
22 apr. — 29 apr.
Zelfde inleverlocatie
Cancún, QR, Mexico
do 22-4
12:00
do 29-4
12:00

Wanneer is het het goedkoopst om een auto te huren in Cancún?

Alle

5 € - 70 €

Familie

5 € - 22 €

De goedkoopste maand om een auto te huren in Cancún, Mexico is mei. De prijs is dan 55% lager dan in de rest van het jaar, slechts 5 € per dag. De duurste maand is april. Heb je meer ruimte nodig voor je gezien, dan zijn grotere voertuigen met 6 of meer zitplaatsen het goedkoopste in mei. De prijs voor een huurauto in Cancún kan verschillen op basis van een aantal factoren, zoals het aanbod, de populariteit van het type auto, en hoever je van tevoren boekt.


Overzicht autoverhuur Cancún

Alle bekende autoverhuurders in Cancún, Mexico
Verhuurder-score: Goed 6.5

Score gebaseerd op 106 beoordelingen

Verhuurder-score: Oké 5.4

Score gebaseerd op 238 beoordelingen

Verhuurder-score: Oké 5.0

Score gebaseerd op 188 beoordelingen

Verhuurder-score: Oké 4.9

Score gebaseerd op 118 beoordelingen

Verhuurder-score: Oké 4.8

Score gebaseerd op 115 beoordelingen

Verhuurder-score: Oké 4.2

Score gebaseerd op 168 beoordelingen

Verhuurder-score: Oké 5.2

Score gebaseerd op 98 beoordelingen

Verhuurder-score: Matig 3.9

Score gebaseerd op 84 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf Cancún, Mexico

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Cancún

Autoverhuur in Cancún

In april hebben 107 momondo-gebruikers naar goedkope een goedkope huurauto in Cancún gezocht.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Cancún autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

De schoonmaak van voertuigen is altijd een prioriteit geweest bij autoverhuurbedrijven. Alamo, Avis, en Hertz zijn een aantal van de verhuurbedrijven die een extra intensieve reiniging uitrollen om ervoor te zorgen dat je auto wordt gedesinfecteerd. Zoek op onze site of er een optie is voor een intensieve schoonmaak bij je huurauto in Cancún. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Cancún heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Je kunt van MEXRENTACAR de beste deals verwachten wanneer je Cancún bezoekt. Met gemiddelde tarieven van 18 €/per dag beschikbaar op locatie, is MEXRENTACAR een goed bedrijf om van te huren.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Cancún, Mexico-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Cancún heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Cancún zijn Alamo, Avis en Hertz, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Wat is het beste type auto om te huren in Cancún tijdens mei?

Een standaard type auto is de ideale auto om te huren bij een bezoek aan Cancún in mei. Gemiddeld ontvangt Cancún 141 mm neerslag en schommelen de temperaturen rond de 29 °C in de maand mei. Deze omstandigheden zijn zeer geschikt voor een standaard type auto, die gemakkelijk een beetje regen aankan en zelfs goed standhoudt als de temperatuur daalt. Een Standaard huren in Cancún kost gemiddeld 25 € per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Cancún heeft de meeste locaties?

Hertz heeft de meeste locaties van elk autoverhuurbedrijf in Cancún, Mexico, met 11 locaties. Meestal vinden momondo-gebruikers deals van zo'n 23 €/per dag wanneer ze een auto huren bij Hertz in Cancún, Mexico.

Wat is de maximumsnelheid in Cancún, Mexico?

70 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Cancún, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Cancún zijn respectievelijk 120 km/u en 120 km/u. Als je een auto huurt in Cancún, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Hoe is het weer in Cancún, Mexico in april?

In april, heeft Cancún over het algemeen 29 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 27 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Cancún, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

De temperaturen in Cancún zijn tijdens april doorgaans hoog. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het goede weer.

Is het weer in Cancún hetzelfde als in de rest van Quintana Roo?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Cancún voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand april in Quintana Roo ongeveer 26 °C is en er 63,2 mm aan verwachte neerslag valt.


Huurauto's op luchthavens in Cancún

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Cancún

Start nu met het plannen van je reis naar Cancún