Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Dubai

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Dubai? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
vr 19-7
vr 26-7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Dubai

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Dubai
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Dubai

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Dubai

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Dubai?

De goedkoopste huurauto's in Dubai worden doorgaans gevonden via Autounion Car Rental. Als je boekt bij Autounion Car Rental, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 11/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Dubai is € 59/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Dubai heeft de meeste locaties?

Golden Key Car Rental heeft van alle autoverhuurbedrijven in Dubai de meeste locaties, met 31 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Dubai?

De Toyota Fortuner en de Mitsubishi ASX zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Dubai. Huurprijzen voor de Toyota Fortuner kunnen in Dubai verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs € 37/dag en deze kan zelfs slechts € 31/ dag zijn. De huurprijzen voor de Mitsubishi ASX kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld € 16/dag, met de goedkoopste deals voor slechts € 15/dag.

Dubai huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Dubai

Klein auto's

€ 17 - € 27

Alle typen auto's

€ 36 - € 82

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten is € 22. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten is in augustus. De prijs is dan 23% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 17 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 58% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Dubai. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Dubai verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Dubai die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten is € 35. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten is in augustus. De prijs is dan 31% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 25 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 31% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Dubai. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Dubai verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Dubai die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten is € 78. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten is in september. De prijs is dan 20% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 63 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 34% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Dubai. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Dubai verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor groot auto huurauto's in Dubai die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten is € 47. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten is in oktober. De prijs is dan 28% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 35 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 8% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Dubai. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Dubai verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Dubai die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten is € 70. De goedkoopste periode om een busje te huren in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten is in augustus. De prijs is dan 53% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 34 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 27% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Dubai. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Dubai verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten is € 109. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten is in maart. De prijs is dan 39% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 67 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 53% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Dubai. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Dubai verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor luxe auto huurauto's in Dubai die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten is € 147. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten is in februari. De prijs is dan 74% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 39 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 65% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Dubai. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Dubai verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Opel Corsa
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 12/dag

19 jul. - 28 aug.
Opel Corsa
Kia Cee'd
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 12/dag

23 jul. - 13 aug.
Kia Cee'd

Overzicht autoverhuur Dubai

Alle bekende autoverhuurders in Dubai

Fast Rent A Car

8 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,6

Comfort

7,3

Totaalscore

7,3

Ophalen/inleveren

6,0

Prijs-kwaliteit

6,0

Hertz

8 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

7,7

Totaalscore

7,3

Ophalen/inleveren

6,8

Prijs-kwaliteit

7,1

Alamo

9 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,6

Comfort

7,4

Totaalscore

7,0

Ophalen/inleveren

6,8

Prijs-kwaliteit

7,4

Dollar

17 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,9

Comfort

6,4

Totaalscore

6,4

Ophalen/inleveren

6,6

Prijs-kwaliteit

6,5

Avis

6,2
Oké
1 beoordeling12 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,6

Comfort

6,8

Totaalscore

6,1

Ophalen/inleveren

6,6

Prijs-kwaliteit

7,0

Thrifty

23 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,6

Comfort

6,3

Totaalscore

6,1

Ophalen/inleveren

5,5

Prijs-kwaliteit

6,3

Europcar

14 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,9

Comfort

6,5

Totaalscore

6,1

Ophalen/inleveren

6,0

Prijs-kwaliteit

6,0

Enterprise Rent-A-Car

8 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,8

Comfort

6,9

Totaalscore

5,8

Ophalen/inleveren

5,4

Prijs-kwaliteit

6,4

Korte feitjes over huurauto's in Dubai

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Dubai

Populairste verhuurder

Autostrad Rent A Car

Populaire typen auto's

SUV, Full-size, Economy

Goedkoopste huurauto

€ 19

Populairste model

Class Convertible
Het populairste autoverhuurbedrijf in Dubai dat deze maand op momondo werd gevonden, is Autostrad Rent A Car. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Europcar en Budget
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Dubai: SUV, Full-size en Economy.
De laagste prijs voor een huurauto in Dubai is € 19/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 34/dag.
Het populairste automodel om te huren in Dubai was in de afgelopen 7 dagen de Class Convertible. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Toyota Fortuner.

Met een huurauto rijden in Dubai - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Dubai zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten in augustus?

In augustus is de gemiddelde huurautoprijs voor een week in Dubai € 76. Sommige van onze gebruikers hebben echter ook aanbiedingen gevonden die beginnen bij € 22. € 39 is een standaard deal voor een week lang een auto huren in Dubai, maar voor augustus is het niet vreemd om prijzen tegen te komen vanaf € 14, afhankelijk van je voorwaarden.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Dubai, Verenigde Arabische Emiraten-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Dubai heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Dubai zijn Alamo, keddy by Europcar en National, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Wat is het beste type auto om te huren in Dubai tijdens augustus?

Bij gemiddelde temperaturen van 32 °C en neerslag van 10 mm, is je beste autoverhuuroptie voor de maand augustus een cabriolet. Het huren van een cabriolet in Dubai is een geweldige manier om de omgeving te verkennen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het weer niet meewerkt. Het is echter altijd een goed idee om de weersvoorspelling te controleren voordat je op reis gaat en eventuele aanpassingen aan je autoverhuurplannen aan te brengen. Een Cabrio huren in Dubai kost gemiddeld € 24 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten?

Als je een auto huurt in Dubai, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 5 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Dubai hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 80 km/u. Als je in Dubai op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 160 km/u.

Hoe is het weer in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten in juli?

In juli, heeft Dubai over het algemeen 10 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 34 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Dubai, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Is het weer in Dubai hetzelfde als in de rest van Dubai?

Het klimaat in Dubai in juli is gewoonlijk 34 °C met een verwachte neerslag van 10 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Dubai voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Dubai bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Dubai zijn vandaag bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Dubai?

Per juli 2024 zijn er 357 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's naar Dubai.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Dubai?

In een aantal landen, waaronder Dubai, verschilt de minimumleeftijd voor bestuurders. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Je moet in het algemeen 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Dubai?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Dubai. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Dubai?

momondo vindt en vergelijkt duizenden autoverhuurwebsites, zodat jij de beste selectie opties en huurauto's in Dubai krijgt. Een huurauto vinden is snel en gratis, dus het is een logische keuze om momondo te gebruiken voor je boeking.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Dubai?

Met momondo kun je de beste autoverhuurdeal vinden in Dubai door gebruik te maken van handige filters om je zoekopdracht te verfijnen. Onze filters omvatten onder meer prijs, type auto, verhuurbedrijf en eventueel gewenste specifieke voorwaarden.

Toont momondo autoverhuurdeals in Dubai met gratis annuleren?

Ja, je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Dubai met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Dubai met een eerlijk brandstofbeleid?

Op momondo kun je specifiek zoeken naar huurauto's in Dubai met een eerlijk brandstofbeleid.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Dubai met intensieve schoonmaak?

Ja, je kunt op momondo zoeken naar huurauto's in Dubai met opties voor een intensieve schoonmaak.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Dubai met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, momondo toont autoverhuuropties in Dubai met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Dubai te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
vr 19-7
12:00
vr 26-7
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Dubai

Populaire typen huurauto's in Dubai