Huurauto's in Prato, Italië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Prato, Italië? Start je zoektocht hier!

Prato, TO, Italië
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Prato, TO, Italië
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Overzicht autoverhuur Prato

Alle bekende autoverhuurders in Prato, Italië
3 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Prato, Italië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Aeroporto Guglielmo Marconi di Bologna

Autoverhuur in Prato

 • Wat is de maximumsnelheid in Prato, Italië?

  50 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Prato, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Prato zijn respectievelijk 130 km/u en 90 km/u. Als je een auto huurt in Prato, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Prato?

  De Hyundai Accent is volgens onze gegevens de populairste huurauto in Prato. Onze gebruikers vonden in Prato, prijzen voor Hyundai Accent van slechts € 3/dag, maar gemiddeld zijn de verwachte prijzen ongeveer € 14/dag. Een andere populaire huurauto in Prato is de Ford Ka, voor gemiddeld € 8/dag en er zijn ook deals voor slechts € 2/dag.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het klimaat in Prato heeft doorgaans tijdens januari geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Prato.

 • Is het weer in Prato hetzelfde als in de rest van Toscane?

  Als je op zoek bent naar een huurauto in Prato voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand januari is het van belang om te weten dat de rest van Toscane gewoonlijk een temperatuur heeft van 6 °C en er over het algemeen 57 mm neerslag valt.


Huurauto's op luchthavens in Prato

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Prato

Start met het plannen van je reis naar Prato