Huurauto's in Egypte

Op zoek naar goedkope huurautodeals in Egypte? Start je zoektocht hier!

Cairo, Egypte
9 feb. — 16 feb.
Zelfde inleverlocatie
Cairo, Egypte
do 9-2
12:00
do 16-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Egypte huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Egypte

Huurauto's in Klein

€ 25 - € 45

Alle typen auto's

€ 25 - € 96

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Egypte is € 35. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Egypte is in juni. De prijs is dan 31% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 25 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 40% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Egypte. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Egypte verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Egypte is € 46. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Egypte is in december. De prijs is dan 28% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 34 per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 22% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Egypte. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Egypte verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Groot in Egypte is € 99. De goedkoopste periode om een Groot te huren in Egypte is in maart. De prijs is dan 21% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 79 per dag. De prijs voor het huren van een Groot is doorgaans 40% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Egypte. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Egypte verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Egypte is € 67. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Egypte is in maart. De prijs is dan 18% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 56 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 12% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Egypte. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Egypte verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.


Vind populaire attracties in de buurt van de ophaallocatie van je huurauto

Bekijk deze must-see attracties in de buurt van populaire autoverhuurlocaties in Egypte

Nabijgelegen trekpleisters:

Tahrir Square18,8 km
Dahab Beach350,9 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Dahab Beach162,5 km
Tahrir Square404,9 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Dahab Beach58,9 km
Tahrir Square383,4 km

Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in Egypte

Hieronder staan de populairste hotels in Egypte

Autoverhuur in Egypte

Kom alles te weten over auto huren in Egypte zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Avis heeft meestal de goedkoopste huurauto's in Egypte. Gebruikers kunnen vaak prijzen vinden vanaf € 24 per dag wanneer ze boeken via Avis. Je vindt vaker autoverhuuraanbiedingen via Avis voor minder dan de gemiddelde landelijke prijs van € 51/dag. Deze prijzen kunnen verschillen afhankelijk van het type auto dat je huurt en de stad waarin je huurt.

Hertz is op dit moment de populairste autoverhuurder in Egypte, met 41% van de gebruikers die kiezen voor hun service in de afgelopen maand. Hertz is ook populair vanwege de 2 beoordelingen en gemiddelde tevredenheidsscore van 2,0 uit 10. Hou er rekening mee dat je bestemming in Egypte wellicht geen centrale's van Hertz heeft, dus zorg ervoor dat je een alternatieve verhuurder achter de hand hebt.

Sixt heeft meer autoverhuurlocaties in Egypte dan welke autoverhuurder dan ook. Met 25 locaties verdeeld door het hele land, vind je gemakkelijk een van hun autoverhuurvestigingen op de luchthaven van bestemming of in het stadscentrum. Sixt heeft meestal locaties in de populairste steden in Egypte. Cairo heeft bijvoorbeeld 7 Sixtlocaties.

Mensen rijden op de rechterkant in Egypte. Als je naar Egypte reist vanuit een land dat aan de andere kant van de weg rijdt, kan het even wennen zijn, vooral als je van plan bent een auto te huren tijdens het verblijf.

Van de 137 landen staat Egypte gerangschikt op plaats 110 voor wegkwaliteit. Op een schaal van 1 tot 7, waarbij 7 de hoogste score is, scoorde Egypte een 3 voor hun wegkwaliteit. De kwaliteit van de wegen in het land kan variëren, afhankelijk van welke plekken je bezoekt en het weer.

De limiet voor deelname aan het verkeer met alcohol in Egypte is 0,50‰. Regio's en steden binnen Egypte hebben mogelijk hun eigen lokale drink- en rijwetten, bovenop de landelijke verplichte wetgeving, dus zorg ervoor dat je dit controleert voordat je een huurauto reserveert. Houd er rekening mee dat je ook minimaal 21 jaar oud moet zijn om alcoholische dranken te consumeren, en het wordt niet aanbevolen om onder invloed een motorvoertuig te besturen.

Als het gaat om het huren van een auto in Egypte, huren reizigers liever een Economy. In feite huurde 63% van onze momondo-gebruikers dit type auto in de afgelopen 30 dagen en betaalden ze gemiddeld € 26 per dag.

Benzine kost in Egypte € 0,34 per liter sinds vorige week. Als je van plan bent een auto te huren in Egypte, reserveer dan een budget voor de benzinekosten op basis van het aantal kilometers dat je denkt te maken. Als je een auto met een beperkt budget wilt huren, overweeg dan een land met lagere brandstofprijzen, zoals Koeweit met een gemiddelde prijs van € 0,32 per liter. Hong Kong is een ander geweldig land om te bezoeken als je je geen zorgen wilt maken over gasprijzen, die sinds vorige week rond de € 2,71 per liter liggen.


Autoverhuur in populaire steden in Egypte

Vergelijk prijzen voor huurauto's in de populairste steden in Egypte

Autoverhuur op populaire luchthavens in Egypte

Huur een auto op een van deze populairste luchthavens in Egypte

Start met het plannen van je reis naar Egypte


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Egypte boekt op momondo. momondo toont een grote selectie opties en auto's, omdat we duizenden autoverhuurwebsites en -locaties doorzoeken zodat jij de beste keuze kunt maken voor je reis.

Met momondo kun je de beste autoverhuurdeal vinden in Egypte door gebruik te maken van handige filters om je zoekopdracht te verfijnen. Onze filters omvatten onder meer prijs, type auto, verhuurbedrijf en eventueel gewenste specifieke voorwaarden.

Je kunt op momondo een filter gebruiken om te zoeken naar huurauto's met gratis annuleren in Egypte en alle andere plaatsen. Beschikbaarheid kan per locatie verschillen.

Zeker! Op momondo kun je deze functie gebruiken bij het zoeken naar een huurauto in Egypte.

Je kunt voor alle autoverhuurlocaties op momondo, waaronder Egypte, een intensieve schoonmaakservice vinden.

Ja, momondo toont autoverhuuropties in Egypte met een onbeperkt aantal kilometers.


Om deze reden kiezen reizigers voor momondo
Boek met zekerheid
We vergelijken autoverhuurdeals van meer dan 70.000 locaties, zodat jij een snelle en gemakkelijke keuze kunt maken.
Milieubewust
Kies uit een aantal typen auto's, zoals hybride en elektrische opties, en reis milieuvriendelijk.
Geen verborgen kosten
Alle getoonde prijzen zijn volledig. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen, dus je kunt vertrouwen op de prijs die je ziet.