Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Hoofddorp, Noord-Holland

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Hoofddorp, Noord-Holland? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
do 25-7
do 1-8

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Hoofddorp, Noord-Holland

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Hoofddorp, Noord-Holland
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Hoofddorp

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Hoofddorp

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Hoofddorp?

De goedkoopste huurauto's in Hoofddorp worden doorgaans gevonden via GREEN MOTION . Als je boekt bij GREEN MOTION , kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 23/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Hoofddorp is € 23/dag.

Welke auto huren de meeste mensen in Hoofddorp?

De Ford Fiesta en de Toyota Aygo zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Hoofddorp. Huurprijzen voor de Ford Fiesta kunnen in Hoofddorp verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs € 41/dag en deze kan zelfs slechts € 23/ dag zijn. De huurprijzen voor de Toyota Aygo kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld € 36/dag, met de goedkoopste deals voor slechts € 19/dag.

Hoofddorp, Noord-Holland huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Hoofddorp

Klein auto's

€ 28 - € 51

Alle typen auto's

€ 43 - € 78

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Hoofddorp, Nederland is € 38. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Hoofddorp, Nederland is in oktober. De prijs is dan 27% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 28 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 37% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Hoofddorp. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Hoofddorp verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Hoofddorp die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Hoofddorp, Nederland is € 71. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Hoofddorp, Nederland is in januari. De prijs is dan 42% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 42 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 17% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Hoofddorp. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Hoofddorp verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Hoofddorp die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Hoofddorp, Nederland is € 102. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Hoofddorp, Nederland is in oktober. De prijs is dan 18% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 84 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 42% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Hoofddorp. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Hoofddorp verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor groot auto huurauto's in Hoofddorp die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Hoofddorp, Nederland is € 69. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Hoofddorp, Nederland is in maart. De prijs is dan 34% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 46 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 14% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Hoofddorp. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Hoofddorp verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Hoofddorp die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Hoofddorp, Nederland is € 88. De goedkoopste periode om een busje te huren in Hoofddorp, Nederland is in oktober. De prijs is dan 66% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 30 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 32% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Hoofddorp. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Hoofddorp verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Hoofddorp, Nederland is € 99. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Hoofddorp, Nederland is in januari. De prijs is dan 26% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 74 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 40% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Hoofddorp. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Hoofddorp verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Fiat 500
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 24/dag

22 jul. - 26 aug.
Fiat 500
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 25/dag

22 jul. - 26 aug.
Renault Zoe
Kia Venga
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 34/dag

22 jul. - 26 aug.
Kia Venga

Overzicht autoverhuur Hoofddorp

Alle bekende autoverhuurders in Hoofddorp, Noord-Holland

FLIZZR

1 locatie

Thrifty

1 locatie

Avis

2 locaties

Budget

2 locaties

Europcar

1 locatie

Sixt

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

6,5

Comfort

8,0

Totaalscore

7,4

Ophalen/inleveren

6,8

Prijs-kwaliteit

7,1

Hertz

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

8,9

Comfort

8,9

Totaalscore

5,9

Ophalen/inleveren

8,9

Prijs-kwaliteit

5,9

Free2Move

2 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Hoofddorp

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Hoofddorp

Populaire typen auto's

Economy, Compact, Mini

Goedkoopste huurauto

€ 23

Populairste model

Hyundai i10
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Hoofddorp: Economy, Compact en Mini.
De laagste prijs voor een huurauto in Hoofddorp is € 23/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 59/dag.
Het populairste automodel om te huren in Hoofddorp was in de afgelopen 7 dagen de Hyundai i10. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Skoda Fabia.

Met een huurauto rijden in Hoofddorp - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Hoofddorp zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Hoofddorp, Nederland in augustus?

Een huurauto in Hoofddorp kost ongeveer € 23 in augustus. De goedkoopste aanbiedingen zijn te vinden vanaf € 23. Voor een huurperiode van meer dan zeven dagen is de prijs zo'n € 44 tot € 58.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Mercedes-Benz E-Class huren in Hoofddorp?

Is het weer in Hoofddorp hetzelfde als in de rest van Noord-Holland?

Het klimaat in Noord-Holland in juli is gewoonlijk 15 °C met een verwachte neerslag van 60 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Hoofddorp voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Hoofddorp bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Hoofddorp worden iedere dag vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Hoofddorp?

Het aantal vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Hoofddorp is 15 per juli 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Hoofddorp?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Hoofddorp. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Als standaardregel moet je 21 jaar oud zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een extra toeslag worden gerekend. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Hoofddorp?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Hoofddorp. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Hoofddorp?

Het is logisch om voor momondo te kiezen om naar een huurauto te zoeken in Hoofddorp. Dat is namelijk snel en gratis. Wij vinden de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en jij kiest wat het beste werkt voor jou en jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Hoofddorp?

Met momondo vind je de beste autoverhuurdeal in Hoofddorp door de resultaten te filteren op prijs, capaciteit, autofuncties, ophaal- en afleverlocaties en nog veel meer.

Toont momondo autoverhuurdeals in Hoofddorp met gratis annuleren?

Ja, momondo heeft een filter waarmee alleen autoverhuurdeals met gratis annuleren worden gemarkeerd. Deze filter is beschikbaar voor alle zoekopdrachten naar huurauto's op momondo, ook als je zoekt naar auto's in Hoofddorp.

Kan ik op momondo een auto huren in Hoofddorp met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, momondo heeft een filter voor eerlijk brandstofbeleid voor huurauto's in Hoofddorp.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Hoofddorp met intensieve schoonmaak?

Dat kan. momondo heeft een filter voor intensieve schoonmaakservices voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Hoofddorp.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Hoofddorp met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo opties vinden voor huurauto's in Hoofddorp met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Hoofddorp te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
do 25-7
12:00
do 1-8
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Hoofddorp