Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Willemstad, Curaçao

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Willemstad, Curaçao? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
za 29-6
za 6-7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Willemstad, Curaçao

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Willemstad, Curaçao
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Willemstad

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Willemstad

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Willemstad?

De goedkoopste huurauto's in Willemstad worden doorgaans gevonden via Alamo. Als je boekt bij Alamo, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 32/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Willemstad is € 52/dag.

Welke auto huren de meeste mensen in Willemstad?

De meeste momondo-gebruikers huren de Kia Picanto in Willemstad, maar de Volkswagen Fox is volgens onze gegevens een populaire tweede keuze. Als je interesse hebt om de Kia Picanto te huren: de prijzen zijn gemiddeld € 42 per dag. Sommige gebruikers vonden huurdeals voor de Kia Picanto in Willemstad voor slechts € 32 per dag. De Volkswagen Fox in Willemstad kost gemiddeld € 45 per dag. De goedkoopste deals beginnen bij € 38 per dag.

Willemstad, Curaçao huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Willemstad

Klein auto's

€ 44 - € 70

Alle typen auto's

€ 58 - € 81

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Willemstad, Curaçao is € 52. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Willemstad, Curaçao is in oktober. De prijs is dan 16% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 44 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 22% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Willemstad. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Willemstad verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Willemstad die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Willemstad, Curaçao is € 79. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Willemstad, Curaçao is in september. De prijs is dan 14% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 68 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 17% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Willemstad. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Willemstad verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Willemstad die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Willemstad, Curaçao is € 90. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Willemstad, Curaçao is in november. De prijs is dan 22% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 71 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 28% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Willemstad. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Willemstad verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Willemstad, Curaçao is € 76. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Willemstad, Curaçao is in september. De prijs is dan 16% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 64 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 14% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Willemstad. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Willemstad verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Willemstad die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Willemstad, Curaçao is € 116. De goedkoopste periode om een busje te huren in Willemstad, Curaçao is in september. De prijs is dan 31% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 81 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 44% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Willemstad. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Willemstad verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een pick-up in Willemstad, Curaçao is € 75. De goedkoopste periode om een pick-up te huren in Willemstad, Curaçao is in november. De prijs is dan 7% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 71 per dag. De prijs voor het huren van een pick-up is doorgaans 14% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Willemstad. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Willemstad verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Chevrolet Spark
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 35/dag

14 sep. - 28 sep.
Chevrolet Spark
Chevrolet Spark
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 38/dag

14 sep. - 28 sep.
Chevrolet Spark
Toyota Yaris
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 45/dag

3 aug. - 9 aug.
Toyota Yaris

Overzicht autoverhuur Willemstad

Alle bekende autoverhuurders in Willemstad, Curaçao

National

5 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

9,3

Totaalscore

10,0

Ophalen/inleveren

8,6

Prijs-kwaliteit

10,0

Alamo

5 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,9

Comfort

8,5

Totaalscore

8,5

Ophalen/inleveren

8,5

Prijs-kwaliteit

8,0

Enterprise Rent-A-Car

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,6

Comfort

7,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/inleveren

9,0

Prijs-kwaliteit

7,3

Europcar

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,7

Comfort

7,7

Totaalscore

7,3

Ophalen/inleveren

6,8

Prijs-kwaliteit

7,3

Ace

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

7,5

Comfort

7,5

Totaalscore

7,3

Ophalen/inleveren

7,6

Prijs-kwaliteit

7,0

Budget

7,2
Goed
1 beoordeling7 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,3

Comfort

6,8

Totaalscore

7,1

Ophalen/inleveren

7,1

Prijs-kwaliteit

6,8

Avis

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,6

Comfort

6,5

Totaalscore

7,0

Ophalen/inleveren

7,2

Prijs-kwaliteit

7,6

Hertz

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,4

Comfort

6,3

Totaalscore

6,2

Ophalen/inleveren

6,3

Prijs-kwaliteit

5,6

Korte feitjes over huurauto's in Willemstad

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Willemstad

Populairste verhuurder

Europcar

Populaire typen auto's

Economy, Compact, SUV

Goedkoopste huurauto

€ 38

Populairste model

Kia Picanto
Het populairste autoverhuurbedrijf in Willemstad dat deze maand op momondo werd gevonden, is Europcar. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Ross Rental Cars en Boric Car Rental
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Willemstad: Economy, Compact en SUV.
De laagste prijs voor een huurauto in Willemstad is € 38/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 50/dag.
Het populairste automodel om te huren in Willemstad was in de afgelopen 7 dagen de Kia Picanto. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Volkswagen Fox.

Met een huurauto rijden in Willemstad - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Willemstad zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Willemstad, Curaçao-autoverhuur?

De meeste van de Willemstad autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken, hebben geen annuleringskosten. Dit betekent dat als je plannen onverwachts veranderen, veel autoverhuurbedrijven in Willemstad zoals Budget, National en Economy Rent a Car vaak gratis annuleren aanbieden op basis van je reservering.

Wat is de maximumsnelheid in Willemstad, Curaçao?

Als je een auto huurt in Willemstad, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 40 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Willemstad hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 80 km/u. Als je in Willemstad op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 80 km/u.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Volkswagen Virtus huren in Willemstad?

Hoe is het weer in Willemstad, Curaçao in juni?

Het weer in Willemstad is in de maand juni gewoonlijk 28 °C en de verwachte neerslag is 20 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Willemstad bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Willemstad worden dagelijks bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Willemstad?

Het aantal vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Willemstad is 67 per juni 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Willemstad?

In een aantal landen, waaronder Willemstad, verschilt de minimumleeftijd voor bestuurders. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Je moet in het algemeen 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Willemstad?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Willemstad. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Willemstad?

Gebruik momondo om een huurauto te boeken in Willemstad. Dat is snel, gratis en eenvoudig en je kunt er geld mee besparen. momondo doet het harde werk en vindt de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en alles wat jij nog hoeft te doen is vergelijken en kiezen wat het beste werkt voor jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Willemstad?

Met momondo vind je een geweldige autoverhuurdeal in Willemstad door filters te gebruiken. Verfijn je zoekopdracht via de prijs of de kaart, filter op brandstof- of kilometerbeleid of gebruik een van de andere beschikbare filters.

Toont momondo autoverhuurdeals in Willemstad met gratis annuleren?

Je kunt op momondo een filter gebruiken om te zoeken naar huurauto's met gratis annuleren in Willemstad en alle andere plaatsen. Beschikbaarheid kan per locatie verschillen.

Kan ik op momondo een auto huren in Willemstad met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, je kunt de filter voor eerlijk brandstofbeleid kiezen nadat je op momondo een zoekopdracht hebt uitgevoerd voor huurauto's in Willemstad.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Willemstad met intensieve schoonmaak?

Dat kan. momondo heeft een filter voor intensieve schoonmaakservices voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Willemstad.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Willemstad met een onbeperkt aantal kilometers?

Zeker. Je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurdeals in Willemstad met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Willemstad te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
za 29-6
12:00
za 6-7
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen