Huurauto's in São José do Rio Preto, Brazilië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in São José do Rio Preto, Brazilië? Start je zoektocht hier!

São José do Rio Preto, SP, Brazilië
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
São José do Rio Preto, SP, Brazilië
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur São José do Rio Preto

Alle bekende autoverhuurders in São José do Rio Preto, Brazilië
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Prijs-kwaliteit

2,0
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

8,0

Totaalscore

6,0

Prijs-kwaliteit

6,0
2 locaties
2 locaties
2 locaties
2 locaties
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf São José do Rio Preto, Brazilië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van São José do Rio Preto

Autoverhuur in São José do Rio Preto

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen São José do Rio Preto autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  De schoonmaak van voertuigen is altijd een prioriteit geweest bij autoverhuurbedrijven. Hertz is een van de verhuurbedrijven die een extra intensieve reiniging uitrollen om ervoor te zorgen dat je auto wordt gedesinfecteerd. Zoek op onze site of er een optie is voor een intensieve schoonmaak bij je huurauto in São José do Rio Preto. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Wat is de maximumsnelheid in São José do Rio Preto, Brazilië?

  Wanneer je een huurauto boekt in São José do Rio Preto, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 60 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in São José do Rio Preto zijn respectievelijk 80 km/u en 120 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen São José do Rio Preto bevindt.

 • Welke auto huren de meeste mensen in São José do Rio Preto?

  De Hyundai Accent huren in São José do Rio Preto is de populairste keuze onder momondo-gebruikers, gevolgd door het huren van de Audi A3. Onze gebruikers vonden deals voor de Hyundai Accent in São José do Rio Preto voor gemiddeld € 20 per dag en voor slechts € 8 per dag. Het kost gemiddeld € 23 per dag om de Audi A3 te huren in São José do Rio Preto, maar je kunt ook prijzen vinden van slechts € 13 per dag.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het klimaat in São José do Rio Preto heeft doorgaans tijdens januari geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in São José do Rio Preto.

 • Is het weer in São José do Rio Preto hetzelfde als in de rest van São Paulo?

  Het klimaat in São Paulo in januari is gewoonlijk 23 °C met een verwachte neerslag van 240 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit São José do Rio Preto voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Start met het plannen van je reis naar São José do Rio Preto