Huurauto's in Goiânia, Brazilië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Goiânia, Brazilië? Start je zoektocht hier!

Goiânia, GO, Brazilië
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Goiânia, GO, Brazilië
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Goiânia

Alle bekende autoverhuurders in Goiânia, Brazilië
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

8,0

Prijs-kwaliteit

10,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,8

Comfort

6,6

Totaalscore

6,0

Prijs-kwaliteit

5,8
5 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,4

Comfort

6,2

Totaalscore

5,8

Prijs-kwaliteit

5,7
5 locaties
5 locaties
3 locaties
3 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Goiânia, Brazilië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Aeroporto de Goiânia

Autoverhuur in Goiânia

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Goiânia autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Hertz, Alamo, en Budget zijn een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Goiânia vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Goiânia. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Goiânia, Brazilië-autoverhuur?

  De meeste van de Goiânia autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken, hebben geen annuleringskosten. Dit betekent dat als je plannen onverwachts veranderen, veel autoverhuurbedrijven in Goiânia zoals Hertz, Alamo en Budget vaak gratis annuleren aanbieden op basis van je reservering.

 • Wat is de maximumsnelheid in Goiânia, Brazilië?

  60 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Goiânia, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Goiânia zijn respectievelijk 120 km/u en 80 km/u. Als je een auto huurt in Goiânia, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Goiânia?

  De meeste van onze gebruikers kiezen bij het huren van een auto in Goiânia voor de Hyundai Accent met een prijs van € 17/dag. De op een na populairste keuze is de huurauto Volkswagen Passat voor een gemiddelde van € 27/dag. Onze gebruikers vonden de Hyundai Accent om in Goiânia te huren voor slechts € 5/dag en de Volkswagen Passat voor slechts € 9/dag.

 • Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de BMW 3 Series Touring huren in Goiânia?

  Unidas is het populairste autoverhuurbedrijf in Goiânia met BMW 3 Series Touring om te huren. Het huren van een BMW 3 Series Touring in Goiânia kost ongeveer € 45/dag als je deze huurt bij Unidas.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het klimaat in Goiânia heeft doorgaans tijdens januari geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Goiânia.


Start met het plannen van je reis naar Goiânia