Huurauto's in Santander, Spanje

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Santander, Spanje? Start je zoektocht hier!

Santander, CB, Spanje
27 jan. — 3 feb.
Zelfde inleverlocatie
Santander, CB, Spanje
do 27-1
12:00
do 3-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Overzicht autoverhuur Santander

Alle bekende autoverhuurders in Santander, Spanje
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0
Overzicht

Hygiëne

9,0

Comfort

7,0

Totaalscore

8,0

Prijs-kwaliteit

7,0
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

6,0

Totaalscore

6,0

Prijs-kwaliteit

6,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Prijs-kwaliteit

2,0
2 locaties
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Santander, Spanje

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Bilbao

Autoverhuur in Santander

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Santander autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  De schoonmaak van voertuigen is altijd een prioriteit geweest bij autoverhuurbedrijven. Hertz en Europcar zijn een aantal van de verhuurbedrijven die een extra intensieve reiniging uitrollen om ervoor te zorgen dat je auto wordt gedesinfecteerd. Zoek op onze site of er een optie is voor een intensieve schoonmaak bij je huurauto in Santander. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Santander, Spanje-autoverhuur?

  Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Santander geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Santander. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

 • Wat is de maximumsnelheid in Santander, Spanje?

  50 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Santander, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Santander zijn respectievelijk 120 km/u en 100 km/u. Als je een auto huurt in Santander, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Santander?

  De meeste momondo-gebruikers huren de Volkswagen Polo in Santander, maar de Fiat 500 is volgens onze gegevens een populaire tweede keuze. Als je interesse hebt om de Volkswagen Polo te huren: de prijzen zijn gemiddeld € 18 per dag. Sommige gebruikers vonden huurdeals voor de Volkswagen Polo in Santander voor slechts € 3 per dag. De Fiat 500 in Santander kost gemiddeld € 26 per dag. De goedkoopste deals beginnen bij € 1 per dag.

 • Hoe is het weer in Santander, Spanje in januari?

  Als je tijdens de maand januari op zoek bent naar een huurauto in Santander kun je temperaturen van ongeveer 10 °C en neerslag van ongeveer 100 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het weer in Santander tijdens januari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Santander. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Santander vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Volkswagen Polo, de Fiat 500 en de Ford Focus.

 • Is het weer in Santander hetzelfde als in de rest van Cantabrië?

  Als je op zoek bent naar een huurauto in Santander voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand januari in Cantabrië ongeveer 10 °C is en er 100 mm aan verwachte neerslag valt.


Start met het plannen van je reis naar Santander