Huurauto's in Ribeirão Preto, Brazilië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Ribeirão Preto, Brazilië? Start je zoektocht hier!

Ribeirão Preto, SP, Brazilië
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Ribeirão Preto, SP, Brazilië
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Ribeirão Preto

Alle bekende autoverhuurders in Ribeirão Preto, Brazilië
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

8,0

Totaalscore

10,0

Prijs-kwaliteit

8,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

6,0

Totaalscore

6,0

Prijs-kwaliteit

6,0
4 locaties
3 locaties
3 locaties
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Ribeirão Preto, Brazilië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Ribeirão Preto Leite Lopes

Autoverhuur in Ribeirão Preto

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Ribeirão Preto autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  De schoonmaak van voertuigen is altijd een prioriteit geweest bij autoverhuurbedrijven. Alamo en Hertz zijn een aantal van de verhuurbedrijven die een extra intensieve reiniging uitrollen om ervoor te zorgen dat je auto wordt gedesinfecteerd. Zoek op onze site of er een optie is voor een intensieve schoonmaak bij je huurauto in Ribeirão Preto. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Ribeirão Preto, Brazilië-autoverhuur?

  Huurauto's in Ribeirão Preto van populaire bedrijven zoals Alamo, MOVIDA en Hertz bieden over het algemeen gratis annuleren aan. Hoewel momondo geen controle heeft over het annuleringsbeleid voor huurauto's in Ribeirão Preto, kunnen we je helpen de goedkoopste auto te vinden voor je aanstaande reis.

 • Wat is de maximumsnelheid in Ribeirão Preto, Brazilië?

  De maximumsnelheid van Ribeirão Preto is 60 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Ribeirão Preto is 80 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 120 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Ribeirão Preto?

  De Hyundai Accent is volgens onze gegevens de populairste huurauto in Ribeirão Preto. Onze gebruikers vonden in Ribeirão Preto, prijzen voor Hyundai Accent van slechts € 8/dag, maar gemiddeld zijn de verwachte prijzen ongeveer € 20/dag. Een andere populaire huurauto in Ribeirão Preto is de Audi A3, voor gemiddeld € 25/dag en er zijn ook deals voor slechts € 11/dag.

 • Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de BMW 3 Series Touring huren in Ribeirão Preto?

  Unidas is het populairste autoverhuurbedrijf met de BMW 3 Series Touring te huur in Ribeirão Preto. De prijs om de BMW 3 Series Touring huren bij Unidas is gemiddeld € 63/dag.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het weer in Ribeirão Preto tijdens januari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Ribeirão Preto.

 • Is het weer in Ribeirão Preto hetzelfde als in de rest van São Paulo?

  Als je op zoek bent naar een huurauto in Ribeirão Preto voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand januari in São Paulo ongeveer 23 °C is en er 240 mm aan verwachte neerslag valt.


Start met het plannen van je reis naar Ribeirão Preto