Huurauto's in Galway, Ierland

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Galway, Ierland? Start je zoektocht hier!

Galway, Ierland
11 dec. — 18 dec.
Zelfde inleverlocatie
Galway, Ierland
za 11-12
12:00
za 18-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Galway

Alle bekende autoverhuurders in Galway, Ierland
Overzicht

Hygiëne

9,0

Comfort

9,0

Totaalscore

9,0

Ophalen/Inleveren

9,0

Waar voor je geld

9,0
Overzicht

Hygiëne

9,3

Comfort

8,6

Totaalscore

9,3

Ophalen/Inleveren

8,0

Waar voor je geld

8,6
Overzicht

Hygiëne

6,8

Comfort

6,4

Totaalscore

5,6

Ophalen/Inleveren

4,4

Waar voor je geld

4,5
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/Inleveren

2,0

Waar voor je geld

2,0
3 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Galway, Ierland

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Shannon

Autoverhuur in Galway

Tot nu toe waren er deze maand 107 zoekacties van gebruikers die op zoek waren naar een huurauto in Galway.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Galway autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Extra intensieve schoonmaak is een van de nieuwe voordelen die je mogelijk krijgt wanneer je een auto huurt in Galway. Gebruik onze zoekfilter om alle bedrijven te zien die een intensieve reiniging voor je reis aanbieden. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Galway, Ierland-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Galway heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Galway zijn Enterprise, Budget en Payless, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Wat is het beste type auto om te huren in Galway tijdens januari?

De meeste mensen huren een economy-auto wanneer ze in de maand januari naar Galway reizen. Dankzij het efficiënte benzineverbruik en het vermogen om op natte wegen te rijden, is de economy-type auto een goede keuze wanneer de gemiddelde neerslag 82 mm is, en de temperaturen rond de 5 °C schommelen. Een Economy huren in Galway kost gemiddeld € 26 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Galway, Ierland?

Als je een auto huurt in Galway, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 50 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Galway hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 100 km/u. Als je in Galway op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 120 km/u.

Welke auto huren de meeste mensen in Galway?

De meeste momondo-gebruikers huren de Opel Insignia in Galway, maar de Nissan Qashqai is volgens onze gegevens een populaire tweede keuze. Als je interesse hebt om de Opel Insignia te huren: de prijzen zijn gemiddeld € 44 per dag. Sommige gebruikers vonden huurdeals voor de Opel Insignia in Galway voor slechts € 9 per dag. De Nissan Qashqai in Galway kost gemiddeld € 37 per dag. De goedkoopste deals beginnen bij € 11 per dag.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de BMW 5 Series huren in Galway?

Momenteel is de BMW 5 Series beschikbaar om te huren bij Europcar in Galway voor gemiddeld € 107 per dag. Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid voor de BMW 5 Series in Galway snel kan veranderen.

Hoe is het weer in Galway, Ierland in december?

Tijdens de maand december is de gemiddelde temperatuur in Galway 6 °C en de verwachte neerslag 92 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Galway.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in december?

Het weer in Galway tijdens december heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Galway. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Galway vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Fiat Panda, de Class Compact SUV en de Ford Galaxy.

Is het weer in Galway hetzelfde als in de rest van Galway?

Het klimaat in Galway in december is gewoonlijk 6 °C met een verwachte neerslag van 92 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Galway voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Andere steden in Ierland met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Dublin, Cork en Shannon in Ierland

Start met het plannen van je reis naar Galway