Huurauto's in Samsun, Turkije

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Samsun, Turkije? Start je zoektocht hier!

Samsun, Turkije
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Samsun, Turkije
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Samsun

Alle bekende autoverhuurders in Samsun, Turkije
5 locaties
4 locaties
3 locaties
2 locaties
2 locaties
2 locaties
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Samsun, Turkije

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Samsun Carsamba

Autoverhuur in Samsun

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Samsun autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Hertz is een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Samsun vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Samsun. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Welk autoverhuurbedrijf in Samsun heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

  Je kunt van GREEN MOTION de beste deals verwachten wanneer je Samsun bezoekt. Met gemiddelde tarieven van € 24/per dag beschikbaar op locatie, is GREEN MOTION een goed bedrijf om van te huren.

 • Wat is de maximumsnelheid in Samsun, Turkije?

  De maximumsnelheid van Samsun is 50 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Samsun is 90 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 120 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Samsun?

  Voor gemiddeld € 21/dag (en vanaf slechts € 10/dag) zijn de huurauto’s Ford Focus in Samsun het populairst bij onze gebruikers. De Ford Fiesta huren in Samsun voor gemiddeld € 21/dag (€ 11/dag met een goedkope deal) is een andere populaire keuze.

 • Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de BMW 5 Series huren in Samsun?

  Avis is het populairste autoverhuurbedrijf in Samsun met BMW 5 Series om te huren. Het huren van een BMW 5 Series in Samsun kost ongeveer € 90/dag als je deze huurt bij Avis.

 • Hoe is het weer in Samsun, Turkije in januari?

  Het weer in Samsun is in de maand januari gewoonlijk 6 °C en de verwachte neerslag is 70 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het weer in Samsun tijdens januari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Samsun. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Samsun vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Ford Focus, de Ford Fiesta en de Hyundai Accent.

 • Is het weer in Samsun hetzelfde als in de rest van Provincie Samsun?

  Het klimaat in Provincie Samsun in januari is gewoonlijk 6 °C met een verwachte neerslag van 70 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Samsun voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Huurauto's op luchthavens in Samsun

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Samsun

Start met het plannen van je reis naar Samsun