Huurauto's in Antalya, Turkije

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Antalya, Turkije? Start je zoektocht hier!

Antalya, Turkije
5 aug. — 12 aug.
Zelfde inleverlocatie
Antalya, Turkije
do 5-8
12:00
do 12-8
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Antalya, Turkije huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

9 € - 29 €

Alle typen auto's

9 € - 53 €

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Antalya, Turkije is 15 €. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Antalya, Turkije is in maart. De prijs is dan 44% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 9 € per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 39% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Antalya. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Antalya verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Antalya die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Antalya, Turkije is 21 €. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Antalya, Turkije is in april. De prijs is dan 5% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 21 € per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 16% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Antalya. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Antalya verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in Antalya die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Groot in Antalya, Turkije is 32 €. De goedkoopste periode om een Groot te huren in Antalya, Turkije is in september. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 46 € per dag. De prijs voor het huren van een Groot is doorgaans 22% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Antalya. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Antalya verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Groot in Antalya die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Antalya, Turkije is 17 €. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Antalya, Turkije is in december. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 24 € per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 35% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Antalya. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Antalya verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een SUV in Antalya die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Luxe in Antalya, Turkije is 30 €. De goedkoopste periode om een Luxe te huren in Antalya, Turkije is in augustus. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 48 € per dag. De prijs voor het huren van een Luxe is doorgaans 17% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Antalya. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Antalya verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Luxe in Antalya die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

Chevrolet Sonic Sedan
of vergelijkbare Economy
Max. 2 passagiers
4-5-deurs voertuigen
Hit

15 €/dag

12 sep. - 19 sep.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
of vergelijkbare Compact
Max. 4 passagiers
4-5-deurs voertuigen
Hit

15 €/dag

5 sep. - 15 sep.
Chevrolet Sonic Sedan
Kia Rio Hatchback
of vergelijkbare Klein
Max. 2 passagiers
2/4-deurs voertuigen
Hit

16 €/dag

5 sep. - 15 sep.
Kia Rio Hatchback

Overzicht autoverhuur Antalya

Alle bekende autoverhuurders in Antalya, Turkije
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

10,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,3

Comfort

8,6

Totaalscore

9,3

Ophalen/Inleveren

9,3

Waar voor je geld

8,6
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,3

Comfort

7,3

Totaalscore

7,3

Ophalen/Inleveren

7,3

Waar voor je geld

7,3
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

4,8

Comfort

4,8

Totaalscore

4,0

Ophalen/Inleveren

4,8

Waar voor je geld

4,0
7 locaties
4 locaties
4 locaties
4 locaties

Vind populaire trekpleisters dichtbij de ophaallocatie van je huurauto

Nabijgelegen trekpleisters:

Lara Beach Park5,9 km
Konyaalti Plaji11,7 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Lara Beach Park145,2 km
Konyaalti Plaji159,2 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Konyaalti Plaji132,0 km
Lara Beach Park143,8 km

Afstand tot populaire hotels vanaf Antalya, Turkije

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Antalya

Autoverhuur in Antalya

874 gebruikers hebben gezocht naar een goedkope huurauto in Antalya met momondo in juli.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Antalya autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Veel autoverhuurbedrijven in Antalya hebben nieuwe schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je huurauto voor jouw veiligheid wordt gedesinfecteerd. Deze verbeterde reinigingsfunctie wordt nu aangeboden op locaties zoals Europcar, Alamo, en National. Gebruik onze nieuwe zoekfilter om alle bedrijven te zien die verbeterde reiniging aanbieden in Antalya. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat kost het om een auto te huren in Antalya, Turkije in augustus?

Voor een huurauto in Antalya betaal je in augustus 11 € in het weekend. De gemiddelde prijs voor deze periode is 19 €. 22 € is een standaard deal voor een week lang een auto huren in Antalya, maar voor augustus is het niet vreemd om prijzen tegen te komen vanaf 9 €, afhankelijk van je voorwaarden.

Welk autoverhuurbedrijf in Antalya heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Rhodium heeft doorgaans de goedkoopste dagtarieven in Antalya, die je kunt vinden op een van hun locaties. Gemiddeld zou je 18 €/per dag moeten betalen, maar onze gebruikers hebben tarieven gevonden die zo laag zijn als 3 €/per dag voor hun huurauto in Antalya.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Antalya, Turkije-autoverhuur?

De meeste van de Antalya autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken, hebben geen annuleringskosten. Dit betekent dat als je plannen onverwachts veranderen, veel autoverhuurbedrijven in Antalya zoals Europcar, GREEN MOTION en Alamo vaak gratis annuleren aanbieden op basis van je reservering.

Welk autoverhuurbedrijf in Antalya heeft de meeste locaties?

Europcar is erg populair in Antalya, Turkije, aangezien ze meer locaties hebben dan andere autoverhuurbedrijven. Je kunt 3 locaties vinden in het centrum van Antalya, Turkije, en een bedrag van zo'n 48 €/per dag verwachten te betalen voor een huurauto in Antalya, Turkije.

Wat is de maximumsnelheid in Antalya, Turkije?

Reizigers die een auto huren in Antalya, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 50 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Antalya zijn over het algemeen 90 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 120 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Hoe is het weer in Antalya, Turkije in juli?

Het weer in Antalya is in de maand juli gewoonlijk 27 °C en de verwachte neerslag is 0 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in juli?

De temperaturen in Antalya zijn tijdens juli doorgaans hoog en de kans op regen is relatief laag. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het geweldige weer.

Is het weer in Antalya hetzelfde als in de rest van Provincie Antalya?

Het klimaat in Provincie Antalya in juli is gewoonlijk 27 °C met een verwachte neerslag van 2,7 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Antalya voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Huurauto's op luchthavens in Antalya

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Antalya

Start met het plannen van je reis naar Antalya