Huurauto's in Salt Lake City, Utah

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Salt Lake City, UT? Start je zoektocht hier!

Salt Lake City, UT, De Verenigde Staten
4 dec. — 11 dec.
Zelfde inleverlocatie
Salt Lake City, UT, De Verenigde Staten
za 4-12
12:00
za 11-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Salt Lake City, Utah huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

€ 31 - € 70

Alle typen auto's

€ 32 - € 72

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Salt Lake City, De Verenigde Staten is € 20. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Salt Lake City, De Verenigde Staten is in oktober. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 31 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 47% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Salt Lake City. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Salt Lake City verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Salt Lake City die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Salt Lake City, De Verenigde Staten is € 37. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Salt Lake City, De Verenigde Staten is in maart. De prijs is dan 24% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 29 per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 3% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Salt Lake City. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Salt Lake City verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in Salt Lake City die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Groot in Salt Lake City, De Verenigde Staten is € 24. De goedkoopste periode om een Groot te huren in Salt Lake City, De Verenigde Staten is in september. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 36 per dag. De prijs voor het huren van een Groot is doorgaans 39% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Salt Lake City. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Salt Lake City verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Groot in Salt Lake City die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Salt Lake City, De Verenigde Staten is € 32. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Salt Lake City, De Verenigde Staten is in september. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 35 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 16% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Salt Lake City. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Salt Lake City verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een SUV in Salt Lake City die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Salt Lake City

Alle bekende autoverhuurders in Salt Lake City, UT
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,0

Comfort

9,0

Totaalscore

8,8

Ophalen/Inleveren

8,7

Waar voor je geld

8,6
Overzicht

Hygiëne

9,0

Comfort

9,1

Totaalscore

8,9

Ophalen/Inleveren

8,8

Waar voor je geld

8,6
Overzicht

Hygiëne

7,9

Comfort

7,8

Totaalscore

7,2

Ophalen/Inleveren

7,4

Waar voor je geld

7,3
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,3

Comfort

7,5

Totaalscore

6,8

Ophalen/Inleveren

6,8

Waar voor je geld

6,8
Overzicht

Hygiëne

6,9

Comfort

7,2

Totaalscore

6,5

Ophalen/Inleveren

6,1

Waar voor je geld

6,8
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,8

Comfort

6,7

Totaalscore

6,1

Ophalen/Inleveren

6,0

Waar voor je geld

6,4
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,4

Comfort

6,5

Totaalscore

5,8

Ophalen/Inleveren

5,4

Waar voor je geld

5,8
Overzicht

Hygiëne

8,9

Comfort

9,0

Totaalscore

8,7

Ophalen/Inleveren

8,3

Waar voor je geld

9,0

Afstand tot populaire hotels vanaf Salt Lake City, UT

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Salt Lake City

Autoverhuur in Salt Lake City

In november hebben we 7.164 zoekacties voor autoverhuur in Salt Lake City uitgevoerd voor momondo-gebruikers.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Salt Lake City autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Enterprise, Alamo, en Thrifty zijn een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Salt Lake City vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Salt Lake City. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Salt Lake City heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Je kunt van Thrifty de beste deals verwachten wanneer je Salt Lake City bezoekt. Met gemiddelde tarieven van € 55/per dag beschikbaar op locatie, is Thrifty een goed bedrijf om van te huren.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Salt Lake City, UT-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Salt Lake City heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Salt Lake City zijn Enterprise, Alamo en Thrifty, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Welk autoverhuurbedrijf in Salt Lake City heeft de meeste locaties?

Thrifty heeft de meeste locaties van elk autoverhuurbedrijf in Salt Lake City, UT, met 1 locatie. Meestal vinden momondo-gebruikers deals van zo'n € 55/per dag wanneer ze een auto huren bij Thrifty in Salt Lake City, UT.

Wat is de maximumsnelheid in Salt Lake City, UT?

Reizigers die een auto huren in Salt Lake City, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 40 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Salt Lake City zijn over het algemeen 120 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 120 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Welke auto huren de meeste mensen in Salt Lake City?

De meeste van onze gebruikers kiezen bij het huren van een auto in Salt Lake City voor de Ford Escape met een prijs van € 62/dag. De op een na populairste keuze is de huurauto Hyundai Elantra voor een gemiddelde van € 43/dag. Onze gebruikers vonden de Ford Escape om in Salt Lake City te huren voor slechts € 10/dag en de Hyundai Elantra voor slechts € 9/dag.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Cadillac XTS huren in Salt Lake City?

Als je de Cadillac XTS wilt huren in Salt Lake City, is Alamo het populairste autoverhuurbedrijf in de stad waar dit voertuig (en andere vergelijkbare Luxe om te huren) wordt aangeboden. De Cadillac XTS huren bij Alamo in Salt Lake City kost gemiddeld € 71 per dag.De verhuurder heeft ook andere huuropties voor de Luxe in Salt Lake City, zoals de Audi Q7, als je de Cadillac XTS niet kunt boeken voor verhuur.

Hoe is het weer in Salt Lake City, UT in november?

Tijdens de maand november is de gemiddelde temperatuur in Salt Lake City 4 °C en de verwachte neerslag 38 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Salt Lake City.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in november?

Het klimaat in Salt Lake City heeft doorgaans tijdens november geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Salt Lake City. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Salt Lake City vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Hyundai Accent, de Dodge Grand Caravan en de Jeep Wrangler.

Is het weer in Salt Lake City hetzelfde als in de rest van Utah?

Het klimaat in Utah in november is gewoonlijk 3 °C met een verwachte neerslag van 34 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Salt Lake City voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Huurauto's op luchthavens in Salt Lake City

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Salt Lake City

Start met het plannen van je reis naar Salt Lake City