Auto huren Andorra

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Andorra? Start je zoektocht hier!

Andorra, Andorra
Invalid date — Invalid date
Zelfde inleverlocatie
Andorra, Andorra
Invalid date
Invalid date
Invalid date
Invalid date

Overzicht autoverhuur Andorra

Alle bekende autoverhuurders in Andorra
Verhuurder-score: Matig 2.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling


Autoverhuur in Andorra

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Andorra autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Avis, Europcar, en Budget zijn een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Andorra te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Andorra deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Andorra-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Andorra heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Andorra zijn Avis, Europcar en keddy by Europcar, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Wat is de maximumsnelheid in Andorra?

Reizigers die een auto huren in Andorra, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 50 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Andorra zijn over het algemeen 90 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 90 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Hoe is het weer in Andorra, Andorra in januari?

In januari, heeft Andorra over het algemeen 71 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 0 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Andorra, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

In maanden zoals januari kun je het beste een SUV met vierwielaandrijving huren voor je reis naar Andorra. De temperatuur ligt gewoonlijk onder het vriespunt en de kans op sneeuw en ijzel is hoger.