Inzichten
Nieuwste deals
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Bulgarije

Op zoek naar goedkope huurautodeals in Bulgarije? Start je zoektocht hier!

Sofia, Bulgarije
26 apr. — 3 mei.
Sofia, Bulgarije
vr 26-4
12:00
vr 3-5
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Bulgarije

Vind geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Bulgarije
Peugeot 2008
of vergelijkbaar Compact SUV
Max. 4 passagiers

€ 5/dag

2 mei. - 5 mei.
Peugeot 2008
Opel Corsa
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 5/dag

20 mei. - 22 mei.
Opel Corsa
Opel Astra
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 5/dag

20 mei. - 22 mei.
Opel Astra
Skoda Octavia
of vergelijkbaar Tussenmaat
Max. 5 passagiers

€ 6/dag

2 mei. - 5 mei.
Skoda Octavia
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 8/dag

26 apr. - 3 mei.
Renault Zoe
Volkswagen Golf SportWagen
of vergelijkbaar Compacte stationwagen
Max. 4 passagiers

€ 9/dag

2 mei. - 5 mei.
Volkswagen Golf SportWagen
Ford Ka
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 9/dag

2 mei. - 5 mei.
Ford Ka
Kia Cee'd
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 10/dag

2 mei. - 5 mei.
Kia Cee'd
Volkswagen Tiguan
of vergelijkbaar Tussenmaat
Max. 5 passagiers

€ 10/dag

2 mei. - 5 mei.
Volkswagen Tiguan

Bulgarije huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Bulgarije

Klein auto's

€ 4 - € 48

Alle typen auto's

€ 14 - € 66

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Bulgarije is € 16. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Bulgarije is in februari. De prijs is dan 77% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 4 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 32% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bulgarije. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bulgarije verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Bulgarije die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Bulgarije is € 31. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Bulgarije is in mei. De prijs is dan 62% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 12 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 20% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bulgarije. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bulgarije verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Bulgarije die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Bulgarije is € 60. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Bulgarije is in februari. De prijs is dan 44% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 34 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 59% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bulgarije. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bulgarije verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Bulgarije is € 30. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Bulgarije is in februari. De prijs is dan 84% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 5 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 17% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bulgarije. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bulgarije verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Bulgarije die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Bulgarije is € 42. De goedkoopste periode om een busje te huren in Bulgarije is in april. De prijs is dan 70% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 13 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 41% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bulgarije. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bulgarije verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Bulgarije die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

Opel Corsa
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 5/dag

20 mei. - 22 mei.
Opel Corsa
Peugeot 2008
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 5/dag

20 mei. - 22 mei.
Peugeot 2008
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 8/dag

26 apr. - 3 mei.
Renault Zoe

Statistieken en trends voor huurauto's in Bulgarije

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Bulgarije

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Bulgarije?

Op dit moment is AbbyCar Car Rentals het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Bulgarije, waar gebruikers deals kunnen vinden vanaf slechts € 8 per dag. Gebruikers die een huurauto boeken bij AbbyCar Car Rentals hebben de neiging om prijzen te vinden die lager zijn dan het gemiddelde landelijke tarief van € 16 per dag. Houd er rekening mee dat de prijzen kunnen variëren afhankelijk van waar je huurt, hoeveel dagen je huurt en het type huurauto dat je kiest.

Wat is de populairste autoverhuurder in Bulgarije?

Het populairste autoverhuurbedrijf in Bulgarije is Easyrent. Dit verhuurbedrijf heeft momenteel 1 beoordeling, met een gemiddelde tevredenheidsscore van 10,0 uit 10. 40% van de momondo-gebruikers koost recent voor Easyrent als hun favoriete autoverhuurbedrijf voor hun verblijf in Bulgarije.

Welk autoverhuurbedrijf in Bulgarije heeft de meeste locaties?

Het autoverhuurbedrijf met de meeste locaties in Bulgarije is Top Rent a Car - Bulgaria. Op dit moment hebben zij 192 locaties die gevonden kunnen worden op vliegvelden en in het centrum van verschillende steden door het hele land. Sofia is een van de meest populaire steden om te bezoeken in Bulgarije, en het zou geen probleem moeten zijn om een auto te huren bij een van Top Rent a Car - Bulgaria zijn 12 locaties in de stad.

Wat is het populairste type huurauto in Bulgarije?

Een Economy is het populairste type huurauto voor mensen die naar Bulgarije reizen. Volgens onze gegevens gaf 48% van onze gebruikers de voorkeur aan een Economy boven elk ander autotype. Dit kan komen door de activiteiten die ze hebben gepland en wat de weersomstandigheden zijn in hun stad van bestemming. Als je een Economy in Bulgarije huurt, kun je verwachten dat je gemiddeld € 26 per dag betaalt.

Overzicht autoverhuur Bulgarije

Alle bekende autoverhuurders in Bulgarije

Top Rent a Car - Bulgaria

192 locaties

Top Rent-A-Car

170 locaties

Sky Rent A Car

39 locaties

Green Rent a Car

24 locaties

Low Cost Cars

23 locaties

CarRent Bulgaria

22 locaties

Sixt

20 locaties

Prestige Rent A Car

18 locaties

Autoverhuur in Bulgarije

Kom alles te weten over auto huren in Bulgarije zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Aan welke kant van de weg rijden mensen in Bulgarije?

Mensen rijden op de rechterkant in Bulgarije. Als je naar Bulgarije reist vanuit een land dat aan de andere kant van de weg rijdt, kan het even wennen zijn, vooral als je van plan bent een auto te huren tijdens het verblijf.

Hoe goed zijn de wegen in Bulgarije?

Volgens gegevens van 2019 staat Bulgarije wereldwijd gerangschkikt op plaats 98 voor wegkwaliteit. Het land heeft een wegkwaliteitsscore van 3,3 van de 7, waarbij 7 de hoogst mogelijke score is. Houd er rekening mee dat het weer en wegwerkzaamheden tijdens je bezoek ook van invloed kunnen zijn op de wegomstandigheden.

Wat is de limiet voor rijden en drinken in Bulgarije?

0,50‰ is de wettelijke BAG-limiet in Bulgarije. Hoger wordt beschouwd als rijden onder invloed, wat kan leiden tot geldboetes, inhouding of invordering van het rijbewijs en andere boetes. Houd er rekening mee dat 18 de wettelijke leeftijd is waarop alcohol wordt gedronken in Bulgarije en dat er strenge wetten zijn die bestuurders onder deze leeftijd verbieden om te drinken en te rijden.

Wat kost benzine in Bulgarije?

Vorige week was de benzineprijs in Bulgarije gemiddeld € 1,38 per liter. Dit kan variëren afhankelijk van de stad die je bezoekt, de tijd van het jaar en de huidige economie van het land. Volgens onze gegevens heeft Bulgarije niet de duurste maar ook niet de goedkoopste gasprijzen ter wereld. Egypte is momenteel het goedkoopst met € 0,27 per liter, terwijl Hong Kong het duurst is met € 2,99 per liter. Houd er rekening mee dat de gasprijzen regelmatig veranderen en tijdens je reisperiode kunnen verschillen.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Bulgarije bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Bulgarije worden dagelijks vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Bulgarije?

Per april 2024 zijn er 875 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's in Bulgarije.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Bulgarije?

Leeftijdsvereisten voor bestuurders verschillen per land, waaronder Bulgarije. In verschillende EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Bulgarije?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen bij het huren van een auto in Bulgarije. Een internationaal rijbewijs is verplicht als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd en kan noodzakelijk zijn om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Bulgarije?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Bulgarije boekt op momondo. momondo doorzoekt duizenden autoverhuurwebsites en -locaties, zodat jij kunt kiezen op de beste opties en auto's.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Bulgarije?

Door filters te gebruiken op momondo wordt het vinden van een geweldige huurauto in Bulgarije een stuk makkelijker. Of het nu gaat om prijs, type auto, voorzieningen of beleid, met momondo kun je je zoekopdracht verfijnen met deze en meer filters om de beste deal te vinden die bij jou past.

Toont momondo autoverhuurdeals in Bulgarije met gratis annuleren?

Je kunt op momondo een filter gebruiken om te zoeken naar huurauto's met gratis annuleren in Bulgarije en alle andere plaatsen. Beschikbaarheid kan per locatie verschillen.

Kan ik op momondo een auto huren in Bulgarije met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, momondo heeft een filter voor eerlijk brandstofbeleid voor huurauto's in Bulgarije.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Bulgarije met intensieve schoonmaak?

Dat kan. momondo heeft een filter voor intensieve schoonmaakservices voor alle autoverhuurlocaties, waaronder Bulgarije.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Bulgarije met een onbeperkt aantal kilometers?

Zeker. Je kunt op momondo een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurdeals in Bulgarije met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Bulgarije te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
vr 26-4
12:00
vr 3-5
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Bulgarije

Vind autoverhuurbedrijven in deze populaire steden in Bulgarije