Huurauto's in Sofia, Bulgarije

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Sofia, Bulgarije? Start je zoektocht hier!

Sofia, Bulgarije
4 dec. — 11 dec.
Zelfde inleverlocatie
Sofia, Bulgarije
za 4-12
12:00
za 11-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Sofia, Bulgarije huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

€ 4 - € 39

Alle typen auto's

€ 7 - € 63

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Sofia, Bulgarije is € 15. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Sofia, Bulgarije is in februari. De prijs is dan 75% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 4 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 12% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Sofia. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Sofia verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Sofia die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Sofia, Bulgarije is € 19. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Sofia, Bulgarije is in november. De prijs is dan 90% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 2 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 10% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Sofia. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Sofia verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een SUV in Sofia die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Sofia

Alle bekende autoverhuurders in Sofia, Bulgarije
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

10,0
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

9,0
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

9,0
11 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/Inleveren

8,0

Waar voor je geld

8,0
7 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,4

Comfort

8,4

Totaalscore

8,5

Ophalen/Inleveren

8,4

Waar voor je geld

8,2
6 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

6,0

Ophalen/Inleveren

2,0

Waar voor je geld

6,0
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,0

Comfort

5,0

Totaalscore

5,0

Ophalen/Inleveren

5,0

Waar voor je geld

5,0
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/Inleveren

2,0

Waar voor je geld

2,0

Afstand tot populaire hotels vanaf Sofia, Bulgarije

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Sofia

Autoverhuur in Sofia

In november hebben we 853 zoekacties voor autoverhuur in Sofia uitgevoerd voor momondo-gebruikers.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Sofia autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

De schoonmaak van voertuigen is altijd een prioriteit geweest bij autoverhuurbedrijven. Hertz, Alamo, en Europcar zijn een aantal van de verhuurbedrijven die een extra intensieve reiniging uitrollen om ervoor te zorgen dat je auto wordt gedesinfecteerd. Zoek op onze site of er een optie is voor een intensieve schoonmaak bij je huurauto in Sofia. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Sofia heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Je kunt van SURPRICE CAR RENTAL de beste deals verwachten wanneer je Sofia bezoekt. Met gemiddelde tarieven van € 19/per dag beschikbaar op 2 locaties, is SURPRICE CAR RENTAL een goed bedrijf om van te huren.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Sofia, Bulgarije-autoverhuur?

De meeste autoverhuurbedrijven in Sofia bieden gratis annuleren aan. momondo zal je altijd vertellen of autoverhuurcentra zoals Hertz, Alamo en GREEN MOTION annuleringskosten in rekening brengen voor reizigers die last-minute reiswijzigingen hebben.

Welk autoverhuurbedrijf in Sofia heeft de meeste locaties?

Het centrum van Sofia, Bulgarije heeft 6 locaties van ADDCAR RENTAL , met een gemiddeld dagtarief van € 47.

Wat is de maximumsnelheid in Sofia, Bulgarije?

50 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Sofia, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Sofia zijn respectievelijk 140 km/u en 90 km/u. Als je een auto huurt in Sofia, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Welke auto huren de meeste mensen in Sofia?

De Hyundai Accent en de Ford Focus zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Sofia. Huurprijzen voor de Hyundai Accent kunnen in Sofia verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs € 13/dag en deze kan zelfs slechts € 1/ dag zijn. De huurprijzen voor de Ford Focus kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld € 15/dag, met de goedkoopste deals voor slechts € 1/dag.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Audi A3 huren in Sofia?

Momenteel is de Audi A3 beschikbaar om te huren bij MEXRENTACAR in Sofia voor gemiddeld € 5 per dag. Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid voor de Audi A3 in Sofia snel kan veranderen.

Hoe is het weer in Sofia, Bulgarije in november?

Als je tijdens de maand november op zoek bent naar een huurauto in Sofia kun je temperaturen van ongeveer 4 °C en neerslag van ongeveer 50 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in november?

Het klimaat in Sofia heeft doorgaans tijdens november geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Sofia. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Sofia vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Hyundai Accent, de Ford Focus en de Volkswagen Polo.

Is het weer in Sofia hetzelfde als in de rest van Oblast Sofia City?

Het klimaat in Oblast Sofia City in november is gewoonlijk 4 °C met een verwachte neerslag van 50 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Sofia voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Andere steden in Bulgarije met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Varna, Zonnestrand en Boergas in Bulgarije

Huurauto's op luchthavens in Sofia

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Sofia

Start met het plannen van je reis naar Sofia