Huurauto's in Edison, New Jersey

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Edison, NJ? Start je zoektocht hier!

Edison, NJ, De Verenigde Staten
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Edison, NJ, De Verenigde Staten
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Overzicht autoverhuur Edison

Alle bekende autoverhuurders in Edison, NJ
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,0

Comfort

10,0

Totaalscore

9,0

Prijs-kwaliteit

9,0
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,8

Comfort

6,1

Totaalscore

6,1

Prijs-kwaliteit

5,6
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

6,0

Totaalscore

6,0

Prijs-kwaliteit

6,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

4,2

Comfort

4,2

Totaalscore

3,4

Prijs-kwaliteit

4,2
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Prijs-kwaliteit

2,0

Afstand tot populaire hotels vanaf Edison, NJ

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van New York John F Kennedy Intl

Autoverhuur in Edison

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Edison autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Extra intensieve schoonmaak is een van de nieuwe voordelen die je mogelijk krijgt wanneer je een auto huurt in Edison. Gebruik onze zoekfilter om alle bedrijven te zien die een intensieve reiniging voor je reis aanbieden. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Edison, NJ-autoverhuur?

  Elk autoverhuurbedrijf in Edison heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Edison zijn Avis, Enterprise en Budget, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

 • Wat is de maximumsnelheid in Edison, NJ?

  40 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Edison, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Edison zijn respectievelijk 120 km/u en 120 km/u. Als je een auto huurt in Edison, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Edison?

  De Hyundai Elantra huren in Edison is de populairste keuze onder momondo-gebruikers, gevolgd door het huren van de Toyota RAV4. Onze gebruikers vonden deals voor de Hyundai Elantra in Edison voor gemiddeld € 41 per dag en voor slechts € 15 per dag. Het kost gemiddeld € 51 per dag om de Toyota RAV4 te huren in Edison, maar je kunt ook prijzen vinden van slechts € 22 per dag.

 • Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de BMW X3 huren in Edison?

  Bij Enterprise is de BMW X3 (en zijn andere vergelijkbare SUV-auto’s) te huur in Edison. Je betaalt om de BMW X3 te huren bij Enterprise in Edison gemiddeld € 102/dag.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het weer in Edison tijdens januari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Edison.

 • Is het weer in Edison hetzelfde als in de rest van New Jersey?

  Het klimaat in New Jersey in januari is gewoonlijk 0 °C met een verwachte neerslag van 87,3 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Edison voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Start met het plannen van je reis naar Edison