Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Cyprus

Op zoek naar goedkope huurautodeals in Cyprus? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
vr 19-7
vr 26-7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Cyprus

Vind geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Cyprus
Fiat Panda
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 24/dag

30 sep. - 9 okt.
Fiat Panda
Chevrolet Spark
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 25/dag

30 sep. - 9 okt.
Chevrolet Spark
Toyota Yaris
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 25/dag

30 sep. - 9 okt.
Toyota Yaris
Opel Corsa
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 26/dag

30 sep. - 9 okt.
Opel Corsa
Volkswagen Golf
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 26/dag

30 sep. - 9 okt.
Volkswagen Golf
Kia Stonic
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 27/dag

30 sep. - 9 okt.
Kia Stonic
Skoda Octavia
of vergelijkbaar Tussenmaat
Max. 5 passagiers

€ 36/dag

30 sep. - 9 okt.
Skoda Octavia
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 38/dag

10 aug. - 12 aug.
Renault Zoe
Peugeot 208
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 41/dag

10 aug. - 12 aug.
Peugeot 208

Statistieken en trends voor huurauto's in Cyprus

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Cyprus

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Cyprus?

De goedkoopste huurauto's in Cyprus zijn doorgaans te vinden via AbbyCar Car Rentals. Als je boekt bij AbbyCar Car Rentals, kun je mogelijk huurautoprijzen vinden vanaf € 17 per dag, afhankelijk van de stad die je wilt bezoeken. Ter vergelijking: de gemiddelde prijs om een auto te huren in Cyprus is € 25/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Cyprus heeft de meeste locaties?

CarWiz is de autoverhuurder in Cyprus met op dit moment de meeste vestigingen. Met 38 autoverhuur locaties door het land, zal het geen probleem zijn om een van hun vestigingen te vinden op je bestemming. Als je geen stad hebt gekozen om binnen Cyprus naar toe te reizen, overweeg dan Larnaca, de populairste bestemming van het land. Hier zul je vinden dat dat CarWiz 7 locaties heeft in het hele gebied.

Wat is het populairste type huurauto in Cyprus?

Er zijn veel verschillende soorten huurauto's om uit te kiezen, maar als het gaat om een bezoek aan Cyprus, is het meest populaire type een Klein. Naar schatting koos 63% van onze gebruikers in de afgelopen 30 dagen voor een Klein en betaalde gemiddeld € 26 per dag voor de huur. Houd er rekening mee dat je meer dan welkom bent om een ander type huurauto te selecteren op basis van je budget, je geplande activiteiten en het weer.

Cyprus huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Cyprus

Klein auto's

€ 12 - € 34

Alle typen auto's

€ 17 - € 45

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Cyprus is € 22. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Cyprus is in december. De prijs is dan 48% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 12 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 26% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Cyprus. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Cyprus verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Cyprus die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Cyprus is € 44. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Cyprus is in januari. De prijs is dan 39% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 27 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 30% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Cyprus. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Cyprus verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Cyprus die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Cyprus is € 66. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Cyprus is in juli. De prijs is dan 10% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 60 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 54% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Cyprus. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Cyprus verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Cyprus is € 34. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Cyprus is in maart. De prijs is dan 33% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 23 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 9% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Cyprus. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Cyprus verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Cyprus die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Cyprus is € 36. De goedkoopste periode om een busje te huren in Cyprus is in juni. De prijs is dan 50% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 54 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 14% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Cyprus. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Cyprus verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Cyprus die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

Fiat Panda
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 24/dag

30 sep. - 9 okt.
Fiat Panda
Chevrolet Spark
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 25/dag

30 sep. - 9 okt.
Chevrolet Spark
Toyota Yaris
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 25/dag

30 sep. - 9 okt.
Toyota Yaris

Overzicht autoverhuur Cyprus

Alle bekende autoverhuurders in Cyprus

CarWiz

38 locaties

Autounion Car Rental

19 locaties

GREEN MOTION

16 locaties

keddy by Europcar

15 locaties

Sunnycars

15 locaties

AbbyCar Car Rentals

11 locaties

CTT Car Rentals

11 locaties

Europcar

11 locaties

Autoverhuur in Cyprus

Kom alles te weten over auto huren in Cyprus zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Aan welke kant van de weg rijden mensen in Cyprus?

In Cyprus moeten chauffeurs te allen tijde op de linkerkant rijden. Als je dit niet doet, kan dit leiden tot boetes voor verkeersovertredingen.

Hoe goed zijn de wegen in Cyprus?

Het wegennet in Cyprus heeft een score van 5 ontvangen voor wegkwaliteit (1 laagste, 7 hoogste). Dit zet het land wereldwijd gezien op plaats 31 van 137 andere landen. Wegen zullen aanzienlijk verschillen binnen de verschillende regio's van het land, dus gebruik scores als een ruwe gids of referentie ter vergelijking.

Wat is de limiet voor rijden en drinken in Cyprus?

De limiet voor deelname aan het verkeer met alcohol in Cyprus is 0,50‰. Regio's en steden binnen Cyprus hebben mogelijk hun eigen lokale drink- en rijwetten, bovenop de landelijke verplichte wetgeving, dus zorg ervoor dat je dit controleert voordat je een huurauto reserveert. Cyprus heeft strikte wetten tegen personen die alcohol nuttigen en rijden als ze jonger zijn dan de wettelijke leeftijd van 17 om te drinken.

Wat kost benzine in Cyprus?

De gemiddelde benzineprijs in Cyprus is sinds vorige week € 1,48 per liter. Als je niet van plan bent een auto te huren in Cyprus, overweeg dan Egypte. Benzineprijzen zijn sinds vorige week enkele van de goedkoopste ter wereld met € 0,26 per liter. Hong Kong is een geweldige plek om een auto te huren, maar houd er rekening mee dat gasprijzen duur kunnen uitvallen, met € 2,99 per liter.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Cyprus bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Cyprus worden dagelijks vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Cyprus?

Per juli 2024 zijn er 462 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's in Cyprus.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Cyprus?

Leeftijdsvereisten voor bestuurders verschillen per land, waaronder Cyprus. In verschillende EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Cyprus?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs hebben om een auto te kunnen huren in Cyprus. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Cyprus?

Het is logisch om voor momondo te kiezen om naar een huurauto te zoeken in Cyprus. Dat is namelijk snel en gratis. Wij vinden de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en jij kiest wat het beste werkt voor jou en jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Cyprus?

Met momondo is het makkelijker om geweldige autoverhuurdeals te vinden in Cyprus, doordat je je zoekopdracht kunt verfijnen met meerdere filteropties. Je kunt je selectie verkleinen door op prijs, type auto, locatie en meer te zoeken.

Toont momondo autoverhuurdeals in Cyprus met gratis annuleren?

Ja, momondo heeft een filter waarmee alleen autoverhuurdeals met gratis annuleren worden gemarkeerd. Deze filter is beschikbaar voor alle zoekopdrachten naar huurauto's op momondo, ook als je zoekt naar auto's in Cyprus.

Kan ik op momondo een auto huren in Cyprus met een eerlijk brandstofbeleid?

Op momondo kun je specifiek zoeken naar huurauto's in Cyprus met een eerlijk brandstofbeleid.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Cyprus met intensieve schoonmaak?

Ja, momondo geeft specifieke deals weer zoals een verbeterde schoonmaak bij huurauto's in Cyprus.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Cyprus met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo opties vinden voor huurauto's in Cyprus met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Cyprus te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
vr 19-7
12:00
vr 26-7
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Cyprus