Huurauto's in Ponta Delgada, Portugal

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Ponta Delgada, Portugal? Start je zoektocht hier!

Ponta Delgada, Portugal
28 jan. — 4 feb.
Zelfde inleverlocatie
Ponta Delgada, Portugal
vr 28-1
12:00
vr 4-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Ponta Delgada, Portugal huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

€ 2 - € 48

Alle typen auto's

€ 2 - € 48

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Ponta Delgada, Portugal is € 14. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Ponta Delgada, Portugal is in november. De prijs is dan 86% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 2 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 7% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Ponta Delgada. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Ponta Delgada verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Ponta Delgada die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Ponta Delgada

Alle bekende autoverhuurders in Ponta Delgada, Portugal
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,7

Comfort

7,7

Totaalscore

8,0

Prijs-kwaliteit

8,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

4,9

Prijs-kwaliteit

3,9
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,9

Comfort

7,9

Totaalscore

1,9

Prijs-kwaliteit

1,9
6 locaties
6 locaties
3 locaties
3 locaties
3 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Ponta Delgada, Portugal

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Ponta Delgada Aeroporto João Paulo II

Autoverhuur in Ponta Delgada

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Ponta Delgada autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Alamo, Hertz, en Avis zijn een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Ponta Delgada vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Ponta Delgada. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Welk autoverhuurbedrijf in Ponta Delgada heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

  Dagtarieven van Ilha Verde zijn meestal het goedkoopst met een gemiddelde prijs van € 19/per dag wanneer je een auto huurt in Ponta Delgada. De absoluut goedkoopste prijs die wordt gevonden op hun 4 locaties in Ponta Delgada is € 8/per dag.

 • Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Ponta Delgada, Portugal-autoverhuur?

  De meeste van de Ponta Delgada autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken, hebben geen annuleringskosten. Dit betekent dat als je plannen onverwachts veranderen, veel autoverhuurbedrijven in Ponta Delgada zoals Ilha Verde, Alamo en Hertz vaak gratis annuleren aanbieden op basis van je reservering.

 • Wat is het beste type auto om te huren in Ponta Delgada tijdens februari?

  De meeste mensen huren een economy-auto wanneer ze in de maand februari naar Ponta Delgada reizen. Dankzij het efficiënte benzineverbruik en het vermogen om op natte wegen te rijden, is de economy-type auto een goede keuze wanneer de gemiddelde neerslag 85 mm is, en de temperaturen rond de 14 °C schommelen. Een Economy huren in Ponta Delgada kost gemiddeld € 36 per dag.

 • Welk autoverhuurbedrijf in Ponta Delgada heeft de meeste locaties?

  4 locaties zijn er te vinden in Ponta Delgada, Portugal. Bij deze Ilha Verde locaties vinden momondo-gebruikers meestal een dagtarief van zo'n € 19/per dag.

 • Wat is de maximumsnelheid in Ponta Delgada, Portugal?

  50 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Ponta Delgada, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Ponta Delgada zijn respectievelijk 120 km/u en 100 km/u. Als je een auto huurt in Ponta Delgada, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Ponta Delgada?

  De Ford Ka en de Ford Fiesta zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Ponta Delgada. Huurprijzen voor de Ford Ka kunnen in Ponta Delgada verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs € 7/dag en deze kan zelfs slechts € 5/ dag zijn. De huurprijzen voor de Ford Fiesta kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld € 10/dag, met de goedkoopste deals voor slechts € 2/dag.

 • Hoe is het weer in Ponta Delgada, Portugal in januari?

  Tijdens de maand januari is de gemiddelde temperatuur in Ponta Delgada 14 °C en de verwachte neerslag 112 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Ponta Delgada.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het weer in Ponta Delgada tijdens januari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Ponta Delgada. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Ponta Delgada vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Ford Ka en de Ford Fiesta.

 • Is het weer in Ponta Delgada hetzelfde als in de rest van Azoren?

  Het klimaat in Azoren in januari is gewoonlijk 14 °C met een verwachte neerslag van 111 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Ponta Delgada voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Huurauto's op luchthavens in Ponta Delgada

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Ponta Delgada

Start met het plannen van je reis naar Ponta Delgada