Huurauto's in New Orleans, Louisiana

Op zoek naar goedkope autoverhuur in New Orleans, LA? Start je zoektocht hier!

New Orleans, LA, De Verenigde Staten
10 dec. — 17 dec.
Zelfde inleverlocatie
New Orleans, LA, De Verenigde Staten
vr 10-12
12:00
vr 17-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

New Orleans, Louisiana huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Medium

€ 32 - € 62

Alle typen auto's

€ 34 - € 126

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in New Orleans, De Verenigde Staten is € 33. De goedkoopste periode om een Medium te huren in New Orleans, De Verenigde Staten is in augustus. De prijs is dan 4% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 32 per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 32% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in New Orleans. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in New Orleans verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in New Orleans die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in New Orleans, De Verenigde Staten is € 36. De goedkoopste periode om een SUV te huren in New Orleans, De Verenigde Staten is in augustus. De prijs is dan 14% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 32 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 23% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in New Orleans. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in New Orleans verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een SUV in New Orleans die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur New Orleans

Alle bekende autoverhuurders in New Orleans, LA
5 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,1

Comfort

8,2

Totaalscore

8,1

Ophalen/Inleveren

7,9

Waar voor je geld

8,2
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,3

Comfort

6,3

Totaalscore

5,7

Ophalen/Inleveren

5,3

Waar voor je geld

6,1
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,7

Comfort

7,7

Totaalscore

7,4

Ophalen/Inleveren

7,4

Waar voor je geld

7,3
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,5

Comfort

7,7

Totaalscore

7,0

Ophalen/Inleveren

6,7

Waar voor je geld

7,2
Overzicht

Hygiëne

7,0

Comfort

7,5

Totaalscore

6,5

Ophalen/Inleveren

6,0

Waar voor je geld

7,0
Overzicht

Hygiëne

6,4

Comfort

6,5

Totaalscore

6,2

Ophalen/Inleveren

6,6

Waar voor je geld

6,6
Overzicht

Hygiëne

6,3

Comfort

5,9

Totaalscore

5,8

Ophalen/Inleveren

6,4

Waar voor je geld

6,9
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf New Orleans, LA

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van New Orleans Louis Armstrong Internationaal

Autoverhuur in New Orleans

In december hebben we 21 zoekacties voor autoverhuur in New Orleans uitgevoerd voor momondo-gebruikers.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen New Orleans autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Extra intensieve schoonmaak is een van de nieuwe voordelen die je mogelijk krijgt wanneer je een auto huurt in New Orleans. Gebruik onze zoekfilter om alle bedrijven te zien die een intensieve reiniging voor je reis aanbieden. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in New Orleans heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Een auto huren in New Orleans is het goedkoopst wanneer je Avis gebruikt bij een van hun 4 locaties in de stad. Het beste dagtarief dat momondo heeft gevonden, is € 25, maar meestal kun je ervan uitgaan dat de huur € 27 per dag kost.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn New Orleans, LA-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je New Orleans-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in New Orleans gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Welk autoverhuurbedrijf in New Orleans heeft de meeste locaties?

4 locaties zijn er te vinden in New Orleans, LA. Bij deze Avis locaties vinden momondo-gebruikers meestal een dagtarief van zo'n € 27/per dag.

Wat is de maximumsnelheid in New Orleans, LA?

Wanneer je een huurauto boekt in New Orleans, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 40 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in New Orleans zijn respectievelijk 120 km/u en 120 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen New Orleans bevindt.

Hoe is het weer in New Orleans, LA in december?

Het weer in New Orleans is in de maand december gewoonlijk 13 °C en de verwachte neerslag is 133 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in december?

Het weer in New Orleans tijdens december heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in New Orleans.

Is het weer in New Orleans hetzelfde als in de rest van Louisiana?

Als je op zoek bent naar een huurauto in New Orleans voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand december is het van belang om te weten dat de rest van Louisiana gewoonlijk een temperatuur heeft van 13 °C en er over het algemeen 133 mm neerslag valt.


Huurauto's op luchthavens in New Orleans

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van New Orleans

Start met het plannen van je reis naar New Orleans