Autoverhuur in Paphos

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Paphos? Start je zoektocht hier!

Paphos, Cyprus
10 dec. — 17 dec.
Paphos, Cyprus
zo 10-12
12:00
zo 17-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Statistieken en trends voor huurauto's in Paphos

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Paphos

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Paphos?

De goedkoopste huurauto's in Paphos worden doorgaans gevonden via KEM RENTAL CARS. Als je boekt bij KEM RENTAL CARS, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 10/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Paphos is € 14/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Paphos heeft de meeste locaties?

CarWiz heeft van alle autoverhuurbedrijven in Paphos de meeste locaties, met 5 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Paphos?

De meeste momondo-gebruikers huren de Volkswagen up! in Paphos, maar de Kia Picanto is volgens onze gegevens een populaire tweede keuze. Als je interesse hebt om de Volkswagen up! te huren: de prijzen zijn gemiddeld € 27 per dag. Sommige gebruikers vonden huurdeals voor de Volkswagen up! in Paphos voor slechts € 13 per dag. De Kia Picanto in Paphos kost gemiddeld € 24 per dag. De goedkoopste deals beginnen bij € 10 per dag.

Paphos huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Paphos

Klein cars

€ 15 - € 36

Alle typen auto's

€ 17 - € 148

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein car in Paphos, Cyprus is € 28. De goedkoopste periode om een klein car te huren in Paphos, Cyprus is in februari. De prijs is dan 47% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 15 per dag. De prijs voor het huren van een klein car is doorgaans 55% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Paphos. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Paphos verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium car in Paphos, Cyprus is € 44. De goedkoopste periode om een medium car te huren in Paphos, Cyprus is in november. De prijs is dan 25% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 34 per dag. De prijs voor het huren van een medium car is doorgaans 27% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Paphos. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Paphos verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot car in Paphos, Cyprus is € 116. De goedkoopste periode om een groot car te huren in Paphos, Cyprus is in december. De prijs is dan 50% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 59 per dag. De prijs voor het huren van een groot car is doorgaans 48% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Paphos. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Paphos verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Paphos, Cyprus is € 41. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Paphos, Cyprus is in februari. De prijs is dan 48% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 22 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 32% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Paphos. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Paphos verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Paphos, Cyprus is € 57. De goedkoopste periode om een busje te huren in Paphos, Cyprus is in maart. De prijs is dan 7% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 54 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 5% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Paphos. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Paphos verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.


Overzicht autoverhuur Paphos

Alle bekende autoverhuurders in Paphos

Avis

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Budget

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,5

Comfort

7,9

Totaalscore

8,4

Ophalen/inleveren

8,4

Prijs-kwaliteit

7,9

GREEN MOTION

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/inleveren

2,0

Prijs-kwaliteit

2,0

Dollar

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

1,9

Comfort

1,9

Totaalscore

1,9

Ophalen/inleveren

1,9

Prijs-kwaliteit

1,9

CarWiz

5 locaties

Autounion Car Rental

3 locaties

CTT Car Rentals

3 locaties

Europcar

3 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Paphos

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Paphos

Populairste verhuurder

Alamo

Populaire typen auto's

Mini, Economy, Compact

Goedkoopste huurauto

€ 13

Populairste model

Volkswagen up!
Het populairste autoverhuurbedrijf in Paphos dat deze maand op momondo werd gevonden, is Alamo. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Elephant Rent A Car en AERCAR
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Paphos: Mini, Economy en Compact.
De laagste prijs voor een huurauto in Paphos is € 13/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 19/dag.
Het populairste automodel om te huren in Paphos was in de afgelopen 7 dagen de Volkswagen up!. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Kia Picanto.

Huur een auto in de buurt van een van deze populaire hotels in Paphos

Hieronder staan de populairste hotels in Paphos

Met een huurauto rijden in Paphos - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Paphos zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Paphos, Cyprus in januari?

Voor een huurauto in Paphos betaal je in januari € 11 in het weekend. De gemiddelde prijs voor deze periode is € 13. De goedkoopste prijs voor een huur van een week was € 11 en inclusief extra huuropties zo'n € 22.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Paphos, Cyprus-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Paphos heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Paphos zijn Budget, Hertz en Ace, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Wat is het beste type auto om te huren in Paphos tijdens januari?

Een standaard type auto is de ideale auto om te huren bij een bezoek aan Paphos in januari. Gemiddeld ontvangt Paphos 70 mm neerslag en schommelen de temperaturen rond de 12 °C in de maand januari. Deze omstandigheden zijn zeer geschikt voor een standaard type auto, die gemakkelijk een beetje regen aankan en zelfs goed standhoudt als de temperatuur daalt. Een Standaard huren in Paphos kost gemiddeld € 49 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Paphos, Cyprus?

Reizigers die een auto huren in Paphos, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 50 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Paphos zijn over het algemeen 80 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 100 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Hoe is het weer in Paphos, Cyprus in december?

In december, heeft Paphos over het algemeen 100 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 14 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Paphos, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Is het weer in Paphos hetzelfde als in de rest van Paphos?

Het klimaat in Paphos in december is gewoonlijk 14 °C met een verwachte neerslag van 100 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Paphos voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Paphos bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Paphos zijn vandaag bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Paphos?

Per december 2023 zijn er 105 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's naar Paphos.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Paphos?

In een aantal landen, waaronder Paphos, verschilt de minimumleeftijd voor bestuurders. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Je moet in het algemeen 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Paphos?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Paphos. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Paphos?

Het is logisch om voor momondo te kiezen om naar een huurauto te zoeken in Paphos. Dat is namelijk snel en gratis. Wij vinden de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en jij kiest wat het beste werkt voor jou en jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Paphos?

Als je een zoekopdracht hebt uitgevoerd voor een huurauto in Paphos, toont momondo de resultaten en kun je de beste deal vinden door onze filters te gebruiken. Zo kun je je zoekopdracht verfijnen op type auto, prijs, verhuurder en verschillende voorwaarden.

Toont momondo autoverhuurdeals in Paphos met gratis annuleren?

Ja, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Paphos met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Paphos met een eerlijk brandstofbeleid?

Zeker! Op momondo kun je deze functie gebruiken bij het zoeken naar een huurauto in Paphos.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Paphos met intensieve schoonmaak?

Ja, momondo toont deals met een intensieve schoonmaakservice voor huurauto's in Paphos.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Paphos met een onbeperkt aantal kilometers?

momondo biedt inderdaad opties voor een onbeperkt aantal kilometers voor huurauto's in Paphos.


Een makkelijkere manier om je trip naar Paphos te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.