Inzichten
Nieuwste deals
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Albanië

Op zoek naar goedkope huurautodeals in Albanië? Start je zoektocht hier!

Tirana, Albanië
22 apr. — 29 apr.
Tirana, Albanië
ma 22-4
12:00
ma 29-4
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Albanië

Vind geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Albanië
Volkswagen up!
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 8/dag

26 apr. - 9 mei.
Volkswagen up!
Kia Picanto
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 10/dag

25 apr. - 30 apr.
Kia Picanto
Opel Corsa
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 11/dag

21 apr. - 28 apr.
Opel Corsa
Seat Leon
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 12/dag

25 apr. - 30 apr.
Seat Leon
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 12/dag

22 apr. - 1 mei.
Renault Zoe
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 12/dag

25 apr. - 29 apr.
Renault Zoe
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 13/dag

25 apr. - 30 apr.
Renault Zoe
Toyota Aygo
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 13/dag

25 apr. - 30 apr.
Toyota Aygo
Toyota C-HR
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 14/dag

21 apr. - 28 apr.
Toyota C-HR

Albanië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Albanië

Klein auto's

€ 13 - € 54

Alle typen auto's

€ 23 - € 83

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Albanië is € 26. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Albanië is in februari. De prijs is dan 52% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 13 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 38% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Albanië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Albanië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Albanië die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Albanië is € 52. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Albanië is in januari. De prijs is dan 50% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 26 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 18% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Albanië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Albanië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Albanië die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Albanië is € 100. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Albanië is in februari. De prijs is dan 51% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 50 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 58% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Albanië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Albanië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Albanië is € 55. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Albanië is in februari. De prijs is dan 40% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 33 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 22% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Albanië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Albanië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Albanië die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Albanië is € 85. De goedkoopste periode om een busje te huren in Albanië is in februari. De prijs is dan 49% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 44 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 50% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Albanië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Albanië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Albanië die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Albanië is € 148. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Albanië is in maart. De prijs is dan 69% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 46 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 71% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Albanië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Albanië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor luxe auto huurauto's in Albanië die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Albanië is € 36. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Albanië is in januari. De prijs is dan 67% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 12 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 17% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Albanië. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Albanië verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Volkswagen up!
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 8/dag

26 apr. - 9 mei.
Volkswagen up!
Kia Picanto
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 10/dag

25 apr. - 30 apr.
Kia Picanto
Opel Corsa
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 11/dag

21 apr. - 28 apr.
Opel Corsa

Statistieken en trends voor huurauto's in Albanië

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Albanië

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Albanië?

Op dit moment is Rentmotors het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Albanië, waar gebruikers deals kunnen vinden vanaf slechts € 13 per dag. Gebruikers die een huurauto boeken bij Rentmotors hebben de neiging om prijzen te vinden die lager zijn dan het gemiddelde landelijke tarief van € 40 per dag. Houd er rekening mee dat de prijzen kunnen variëren afhankelijk van waar je huurt, hoeveel dagen je huurt en het type huurauto dat je kiest.

Wat is de populairste autoverhuurder in Albanië?

Europcar is de populairste autoverhuurder in Albanië met 36% van de momondo-gebruikers die voor deze verhuurder kozen in de afgelopen maand. Europcar heeft ook 2 beoordelingen en een score van 10,0 uit 10, wat deze autoverhuurder een populaire keuze maakt onder reizigers.

Welk autoverhuurbedrijf in Albanië heeft de meeste locaties?

Het autoverhuurbedrijf met de meeste locaties in Albanië is SURPRICE CAR RENTAL . Op dit moment hebben zij 31 locaties die gevonden kunnen worden op vliegvelden en in het centrum van verschillende steden door het hele land. Als je geen stad hebt gekozen om binnen Albanië naar toe te reizen, overweeg dan Tirana, de populairste bestemming van het land. Hier zul je vinden dat dat SURPRICE CAR RENTAL 10 locaties heeft in het hele gebied.

Wat is het populairste type huurauto in Albanië?

Een Economy is het populairste type huurauto voor mensen die naar Albanië reizen. Volgens onze gegevens gaf 35% van onze gebruikers de voorkeur aan een Economy boven elk ander autotype. Dit kan komen door de activiteiten die ze hebben gepland en wat de weersomstandigheden zijn in hun stad van bestemming. Als je een Economy in Albanië huurt, kun je verwachten dat je gemiddeld € 32 per dag betaalt.

Overzicht autoverhuur Albanië

Alle bekende autoverhuurders in Albanië

SURPRICE CAR RENTAL

31 locaties

GREEN MOTION

13 locaties

SICILY BY CAR

9 locaties

Sixt

9 locaties

ADDCAR RENTAL

8 locaties

Enterprise Rent-A-Car

8 locaties

CarWiz

7 locaties

Sunnycars

7 locaties

Autoverhuur in Albanië

Kom alles te weten over auto huren in Albanië zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Aan welke kant van de weg rijden mensen in Albanië?

In Albanië moeten chauffeurs te allen tijde op de rechterkant rijden. Als je dit niet doet, kan dit leiden tot boetes voor verkeersovertredingen.

Hoe goed zijn de wegen in Albanië?

Albanië heeft een wegkwaliteitsscore van 4,3 op een schaal van 1 tot 7, waarbij 1 de laagste score is. Dit zet Albanië op plaats 52 van de 137 landen voor wegomstandigheden. Mogelijk merk je dat afhankelijk van waar je binnen Albanië reist, de wegkwaliteit kan variëren.

Wat is de limiet voor rijden en drinken in Albanië?

De BAG-limiet is 0,50‰ in Albanië - dit geldt voor zowel bezoekers als inwoners. Je BAG-niveau is een maat voor het percentage alcohol in de bloedbaan. Deze informatie wordt gebruikt om te bepalen hoeveel iemand gedronken heeft. Het besturen van een voertuig met een BAG hoger dan 0,50‰ is in Albanië tegen de wet en wordt beschouwd als ‘rijden onder invloed’. Als je jonger bent dan 18, wat de wettelijke drinkleeftijd is in Albanië, dan kun je strenge straffen krijgen als je betrapt wordt op drinken en autorijden. Houd er rekening mee dat het nooit een goed idee is om te drinken en te rijden, hoe oud je ook bent.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Albanië bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Albanië worden dagelijks bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Albanië?

Het aantal vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Albanië is 238 per april 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Albanië?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Albanië. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Als standaardregel moet je 21 jaar oud zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een extra toeslag worden gerekend. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Albanië?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs hebben om een auto te kunnen huren in Albanië. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Albanië?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Albanië boekt op momondo. momondo doorzoekt duizenden autoverhuurwebsites en -locaties, zodat jij kunt kiezen op de beste opties en auto's.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Albanië?

Met momondo vind je de beste autoverhuurdeal in Albanië door de resultaten te filteren op prijs, capaciteit, autofuncties, ophaal- en afleverlocaties en nog veel meer.

Toont momondo autoverhuurdeals in Albanië met gratis annuleren?

Je kunt op momondo een filter gebruiken om te zoeken naar huurauto's met gratis annuleren in Albanië en alle andere plaatsen. Beschikbaarheid kan per locatie verschillen.

Kan ik op momondo een auto huren in Albanië met een eerlijk brandstofbeleid?

Je kunt op momondo specifiek kiezen voor een eerlijk brandstofbeleid, zodat je je zoekopdracht voor huurauto's in Albanië kunt verfijnen.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Albanië met intensieve schoonmaak?

Je kunt filters gebruiken voor een intensieve schoonmaak voor huurauto's in Albanië op momondo.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Albanië met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo opties vinden voor huurauto's in Albanië met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Albanië te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
ma 22-4
12:00
ma 29-4
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Albanië

Vind autoverhuurbedrijven in deze populaire steden in Albanië