Inzichten
Nieuwste deals
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Tirana, Tirane

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Tirana, Tirane? Start je zoektocht hier!

Tirana, Albanië
24 Apr — 1 Mai
Tirana, Albanië
Mi 24-4
12:00
Mi 1-5
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Tirana, Tirane

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Tirana, Tirane
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Tirana, Tirane huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Tirana

Klein auto's

€ 13 - € 54

Alle typen auto's

€ 23 - € 83

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Tirana, Albanië is € 26. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Tirana, Albanië is in februari. De prijs is dan 52% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 13 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 38% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Tirana. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Tirana verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Tirana die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Tirana, Albanië is € 52. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Tirana, Albanië is in januari. De prijs is dan 50% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 26 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 18% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Tirana. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Tirana verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Tirana die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Tirana, Albanië is € 101. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Tirana, Albanië is in februari. De prijs is dan 51% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 50 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 58% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Tirana. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Tirana verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Tirana, Albanië is € 55. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Tirana, Albanië is in februari. De prijs is dan 42% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 33 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 24% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Tirana. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Tirana verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Tirana die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Tirana, Albanië is € 85. De goedkoopste periode om een busje te huren in Tirana, Albanië is in februari. De prijs is dan 49% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 44 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 50% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Tirana. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Tirana verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Tirana, Albanië is € 148. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Tirana, Albanië is in maart. De prijs is dan 69% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 46 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 71% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Tirana. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Tirana verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een cabrio in Tirana, Albanië is € 36. De goedkoopste periode om een cabrio te huren in Tirana, Albanië is in januari. De prijs is dan 67% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 12 per dag. De prijs voor het huren van een cabrio is doorgaans 17% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Tirana. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Tirana verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Kia Picanto
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 8/dag

23 Apr - 5 Mai
Kia Picanto
Opel Astra
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 12/dag

23 Apr - 5 Mai
Opel Astra
Opel Corsa
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 12/dag

23 Apr - 5 Mai
Opel Corsa

Statistieken en trends voor huurauto's in Tirana

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Tirana

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Tirana?

De goedkoopste huurauto's in Tirana worden doorgaans gevonden via Eurocar Rent a Car. Als je boekt bij Eurocar Rent a Car, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 5/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Tirana is € 26/dag.

Welke auto huren de meeste mensen in Tirana?

De Hyundai i10 en de Volkswagen Polo zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Tirana. Huurprijzen voor de Hyundai i10 kunnen in Tirana verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs € 31/dag en deze kan zelfs slechts € 8/ dag zijn. De huurprijzen voor de Volkswagen Polo kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld € 29/dag, met de goedkoopste deals voor slechts € 12/dag.

Overzicht autoverhuur Tirana

Alle bekende autoverhuurders in Tirana, Tirane

OptimoRent

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/inleveren

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0

Enterprise Rent-A-Car

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,6

Comfort

6,0

Totaalscore

6,6

Ophalen/inleveren

6,6

Prijs-kwaliteit

6,6

SURPRICE CAR RENTAL

10 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,8

Comfort

7,2

Totaalscore

6,4

Ophalen/inleveren

5,2

Prijs-kwaliteit

6,8

Sixt

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,8

Comfort

6,5

Totaalscore

6,3

Ophalen/inleveren

6,5

Prijs-kwaliteit

5,5

ADDCAR RENTAL

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

5,3

Totaalscore

4,0

Ophalen/inleveren

4,0

Prijs-kwaliteit

4,6

GREEN MOTION

5 locaties

Autovia

4 locaties

SICILY BY CAR

4 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Tirana

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Tirana

Populairste verhuurder

Europcar

Populaire typen auto's

Economy, Mini, Compact

Goedkoopste huurauto

€ 13

Populairste model

Hyundai i10
Het populairste autoverhuurbedrijf in Tirana dat deze maand op momondo werd gevonden, is Europcar. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Alamo en Sixt
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Tirana: Economy, Mini en Compact.
De laagste prijs voor een huurauto in Tirana is € 13/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 37/dag.
Het populairste automodel om te huren in Tirana was in de afgelopen 7 dagen de Hyundai i10. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Volkswagen Polo.

Met een huurauto rijden in Tirana - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Tirana zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Tirana, Albanië in mei?

In mei is de gemiddelde huurautoprijs voor een week in Tirana € 44. Sommige van onze gebruikers hebben echter ook aanbiedingen gevonden die beginnen bij € 14. € 44 is een standaard deal voor een week lang een auto huren in Tirana, maar voor mei is het niet vreemd om prijzen tegen te komen vanaf € 11, afhankelijk van je voorwaarden.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Tirana, Albanië-autoverhuur?

Huurauto's in Tirana van populaire bedrijven zoals OptimoRent, Thrifty en MEXRENTACAR bieden over het algemeen gratis annuleren aan. Hoewel momondo geen controle heeft over het annuleringsbeleid voor huurauto's in Tirana, kunnen we je helpen de goedkoopste auto te vinden voor je aanstaande reis.

Wat is de maximumsnelheid in Tirana, Albanië?

Wanneer je een huurauto boekt in Tirana, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 40 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Tirana zijn respectievelijk 90 km/u en 110 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Tirana bevindt.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Dacia Sandero Stepway huren in Tirana?

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Tirana bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Tirana zijn vandaag bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Tirana?

Er zijn 126 vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Tirana per april 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Tirana?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Tirana. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Als standaardregel moet je 21 jaar oud zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een extra toeslag worden gerekend. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Tirana?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs hebben om een auto te kunnen huren in Tirana. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Tirana?

Gebruik momondo om een huurauto te boeken in Tirana. Dat is snel, gratis en eenvoudig en je kunt er geld mee besparen. momondo doet het harde werk en vindt de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en alles wat jij nog hoeft te doen is vergelijken en kiezen wat het beste werkt voor jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Tirana?

Met momondo kun je de beste autoverhuurdeal vinden in Tirana door gebruik te maken van handige filters om je zoekopdracht te verfijnen. Onze filters omvatten onder meer prijs, type auto, verhuurbedrijf en eventueel gewenste specifieke voorwaarden.

Toont momondo autoverhuurdeals in Tirana met gratis annuleren?

Ja, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Tirana met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Tirana met een eerlijk brandstofbeleid?

Ja, je kunt de filter voor eerlijk brandstofbeleid kiezen nadat je op momondo een zoekopdracht hebt uitgevoerd voor huurauto's in Tirana.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Tirana met intensieve schoonmaak?

Je kunt voor alle autoverhuurlocaties op momondo, waaronder Tirana, een intensieve schoonmaakservice vinden.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Tirana met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo autoverhuurdeals in Tirana vinden met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Tirana te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
Mi 24-4
12:00
Mi 1-5
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Tirana

Populaire typen huurauto's in Tirana