Huurauto's in Turijn, Italië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Turijn, Italië? Start je zoektocht hier!

Turijn, Torino, Italië
4 dec. — 11 dec.
Zelfde inleverlocatie
Turijn, Torino, Italië
za 4-12
12:00
za 11-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Turijn, Italië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

€ 14 - € 39

Alle typen auto's

€ 14 - € 46

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Turijn, Italië is € 13. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Turijn, Italië is in september. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 14 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 7% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Turijn. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Turijn verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Turijn die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Turijn

Alle bekende autoverhuurders in Turijn, Italië
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

10,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

10,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

6,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

8,0
6 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,3

Comfort

8,6

Totaalscore

7,3

Ophalen/Inleveren

6,0

Waar voor je geld

8,0
14 locaties
7 locaties
6 locaties
5 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Turijn, Italië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Milaan-Malpensa

Autoverhuur in Turijn

Tot nu toe waren er deze maand 1.848 zoekacties van gebruikers die op zoek waren naar een huurauto in Turijn.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Turijn autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Schone voertuigen zijn altijd een prioriteit geweest; autoverhuurbedrijven in Turijn hebben echter nieuwe verbeterde schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je voertuig voor extra veiligheid wordt gedesinfecteerd. Een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reiniging aanbieden, zijn Europcar, Budget, en Avis. Lees meer over elke beschikbare optie. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Turijn heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Je kunt van Budget de beste deals verwachten wanneer je Turijn bezoekt. Met gemiddelde tarieven van € 22/per dag beschikbaar op 2 locaties, is Budget een goed bedrijf om van te huren.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Turijn, Italië-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Turijn geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Turijn. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Welk autoverhuurbedrijf in Turijn heeft de meeste locaties?

Budget is de autoverhuurder met de meeste locaties in Turijn, Italië. Bij deze 2 locaties, kun je verwachten om een dagtarief van € 22 te betalen in Turijn, Italië.

Wat is de maximumsnelheid in Turijn, Italië?

Wanneer je een huurauto boekt in Turijn, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 50 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Turijn zijn respectievelijk 90 km/u en 130 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Turijn bevindt.

Welke auto huren de meeste mensen in Turijn?

De Fiat Panda is volgens onze gegevens de populairste huurauto in Turijn. Onze gebruikers vonden in Turijn, prijzen voor Fiat Panda van slechts € 3/dag, maar gemiddeld zijn de verwachte prijzen ongeveer € 18/dag. Een andere populaire huurauto in Turijn is de Hyundai Accent, voor gemiddeld € 25/dag en er zijn ook deals voor slechts € 5/dag.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Audi A5 Sportback huren in Turijn?

Momenteel is de Audi A5 Sportback beschikbaar om te huren bij Sixt in Turijn voor gemiddeld € 128 per dag. Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid voor de Audi A5 Sportback in Turijn snel kan veranderen.

Hoe is het weer in Turijn, Italië in november?

Het weer in Turijn is in de maand november gewoonlijk 6 °C en de verwachte neerslag is 76 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in november?

Het weer in Turijn tijdens november heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Turijn. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Turijn vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Fiat Panda, de Hyundai Accent en de Fiat 500.

Is het weer in Turijn hetzelfde als in de rest van Piëmont?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Piëmont of de nabijgelegen gebieden in november met Turijn als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 6 °C verwachten en ongeveer 76 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Huurauto's op luchthavens in Turijn

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Turijn

Start met het plannen van je reis naar Turijn