Huurauto's in Lublin, Polen

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Lublin, Polen? Start je zoektocht hier!

Lublin, Polen
29 sep. — 6 okt.
Zelfde inleverlocatie
Lublin, Polen
wo 29-9
12:00
wo 6-10
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Lublin

Alle bekende autoverhuurders in Lublin, Polen
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

6,0

Totaalscore

6,0

Ophalen/Inleveren

6,0

Waar voor je geld

6,0
5 locaties
4 locaties
4 locaties
3 locaties
3 locaties
3 locaties
3 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Lublin, Polen

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Warschau Frédéric Chopin

Autoverhuur in Lublin

Tot nu toe waren er deze maand 61 zoekacties van gebruikers die op zoek waren naar een huurauto in Lublin.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Lublin autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Dollar is een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Lublin vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Lublin. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat is de maximumsnelheid in Lublin, Polen?

De maximumsnelheid in Lublin is 50 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Lublin heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 100 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Lublin op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 140 km/u is.

Welke auto huren de meeste mensen in Lublin?

De meeste momondo-gebruikers huren de Ford Focus in Lublin, maar de Hyundai Accent is volgens onze gegevens een populaire tweede keuze. Als je interesse hebt om de Ford Focus te huren: de prijzen zijn gemiddeld 27 € per dag. Sommige gebruikers vonden huurdeals voor de Ford Focus in Lublin voor slechts 12 € per dag. De Hyundai Accent in Lublin kost gemiddeld 21 € per dag. De goedkoopste deals beginnen bij 10 € per dag.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de BMW 5 Series huren in Lublin?

Als je de BMW 5 Series wilt huren in Lublin, is Car Net het populairste autoverhuurbedrijf in de stad waar dit voertuig (en andere vergelijkbare Luxe om te huren) wordt aangeboden. De BMW 5 Series huren bij Car Net in Lublin kost gemiddeld 83 € per dag.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in september?

Het klimaat in Lublin heeft doorgaans tijdens september geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Lublin.


Start met het plannen van je reis naar Lublin