Huurauto's in Wrocław, Polen

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Wrocław, Polen? Start je zoektocht hier!

Wrocław, Polen
10 aug. — 17 aug.
Zelfde inleverlocatie
Wrocław, Polen
di 10-8
12:00
di 17-8
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Wrocław, Polen huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

2 € - 19 €

Alle typen auto's

2 € - 32 €

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Wrocław, Polen is 7 €. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Wrocław, Polen is in januari. De prijs is dan 72% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 2 € per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 37% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Wrocław. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Wrocław verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Wrocław die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Wrocław

Alle bekende autoverhuurders in Wrocław, Polen
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

10,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

9,5

Totaalscore

9,0

Ophalen/Inleveren

9,0

Waar voor je geld

9,5
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

6,0

Totaalscore

7,0

Ophalen/Inleveren

6,0

Waar voor je geld

7,0
9 locaties
5 locaties
3 locaties
3 locaties
3 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Wrocław, Polen

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Wrocław-Copernicus

Autoverhuur in Wrocław

23 personen zijn op zoek geweest naar huurauto's in Wrocław voor augustus.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Wrocław autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Schone voertuigen zijn altijd een prioriteit geweest; autoverhuurbedrijven in Wrocław hebben echter nieuwe verbeterde schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je voertuig voor extra veiligheid wordt gedesinfecteerd. Een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reiniging aanbieden, zijn Avis, Alamo, en Budget. Lees meer over elke beschikbare optie. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Wrocław heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

SURPRICE CAR RENTAL heeft doorgaans de goedkoopste dagtarieven in Wrocław, die je kunt vinden op een van hun locaties. Gemiddeld zou je 11 €/per dag moeten betalen, maar onze gebruikers hebben tarieven gevonden die zo laag zijn als 6 €/per dag voor hun huurauto in Wrocław.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Wrocław, Polen-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Wrocław-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Wrocław gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Welk autoverhuurbedrijf in Wrocław heeft de meeste locaties?

2 locaties zijn er te vinden in Wrocław, Polen. Bij deze Global Rent A Car locaties vinden momondo-gebruikers meestal een dagtarief van zo'n 16 €/per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Wrocław, Polen?

Wanneer je een huurauto boekt in Wrocław, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 50 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Wrocław zijn respectievelijk 100 km/u en 140 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Wrocław bevindt.

Hoe is het weer in Wrocław, Polen in augustus?

In augustus, heeft Wrocław over het algemeen 70 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 17 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Wrocław, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in augustus?

De temperaturen in Wrocław zijn tijdens augustus doorgaans hoog en de kans op regen is relatief laag. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het geweldige weer.

Is het weer in Wrocław hetzelfde als in de rest van Neder-Silezië?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Wrocław voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand augustus is het van belang om te weten dat de rest van Neder-Silezië gewoonlijk een temperatuur heeft van 17 °C en er over het algemeen 70 mm neerslag valt.


Huurauto's op luchthavens in Wrocław

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Wrocław

Start met het plannen van je reis naar Wrocław