Huurauto's in Mumbai, India

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Mumbai, India? Start je zoektocht hier!

Mumbai, MH, India
11 dec. — 18 dec.
Zelfde inleverlocatie
Mumbai, MH, India
za 11-12
12:00
za 18-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Overzicht autoverhuur Mumbai

Alle bekende autoverhuurders in Mumbai, India
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

6,0

Totaalscore

6,0

Ophalen/Inleveren

6,0

Waar voor je geld

6,0
3 locaties
2 locaties
2 locaties
2 locaties
2 locaties
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Mumbai, India

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl

Autoverhuur in Mumbai

Tot dusver waren er in december 10 zoekacties bij momondo voor een huurauto in Mumbai.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Mumbai autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

De schoonmaak van voertuigen is altijd een prioriteit geweest bij autoverhuurbedrijven. Avis is een van de verhuurbedrijven die een extra intensieve reiniging uitrollen om ervoor te zorgen dat je auto wordt gedesinfecteerd. Zoek op onze site of er een optie is voor een intensieve schoonmaak bij je huurauto in Mumbai. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat is de maximumsnelheid in Mumbai, India?

De maximumsnelheid van Mumbai is 70 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Mumbai is 80 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 120 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Welke auto huren de meeste mensen in Mumbai?

De meeste momondo-gebruikers huren de Hyundai i10 in Mumbai, maar de Hyundai Accent is volgens onze gegevens een populaire tweede keuze. Als je interesse hebt om de Hyundai i10 te huren: de prijzen zijn gemiddeld € 33 per dag. Sommige gebruikers vonden huurdeals voor de Hyundai i10 in Mumbai voor slechts € 19 per dag. De Hyundai Accent in Mumbai kost gemiddeld € 49 per dag. De goedkoopste deals beginnen bij € 19 per dag.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Audi A4 huren in Mumbai?

Avis is het populairste autoverhuurbedrijf met de Audi A4 te huur in Mumbai. De prijs om de Audi A4 huren bij Avis is gemiddeld € 119/dag.Avis heeft ook andere Luxe-huurauto’s in Mumbai in het geval je van gedachten verandert over de Audi A4. De BMW 5 Series is bijvoorbeeld ook bij Avis in Mumbai beschikbaar.

Hoe is het weer in Mumbai, India in december?

In december, heeft Mumbai over het algemeen 4 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 25 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Mumbai, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in december?

De temperaturen in Mumbai zijn tijdens december doorgaans hoog en de kans op regen is relatief laag. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het geweldige weer.

Is het weer in Mumbai hetzelfde als in de rest van Maharashtra?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Mumbai voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand december is het van belang om te weten dat de rest van Maharashtra gewoonlijk een temperatuur heeft van 25 °C en er over het algemeen 4 mm neerslag valt.


Andere steden in India met huurauto's


Start met het plannen van je reis naar Mumbai