Huurauto's in Bangalore, India

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Bangalore, India? Start je zoektocht hier!

Bangalore, KA, India
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Bangalore, KA, India
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Overzicht autoverhuur Bangalore

Alle bekende autoverhuurders in Bangalore, India
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Prijs-kwaliteit

2,0
3 locaties
3 locaties
2 locaties
2 locaties
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Bangalore, India

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Bangalore Kempegowda

Autoverhuur in Bangalore

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Bangalore autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  De schoonmaak van voertuigen is altijd een prioriteit geweest bij autoverhuurbedrijven. Avis is een van de verhuurbedrijven die een extra intensieve reiniging uitrollen om ervoor te zorgen dat je auto wordt gedesinfecteerd. Zoek op onze site of er een optie is voor een intensieve schoonmaak bij je huurauto in Bangalore. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Wat is de maximumsnelheid in Bangalore, India?

  De maximumsnelheid in Bangalore is 70 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Bangalore heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 80 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Bangalore op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 120 km/u is.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Bangalore?

  De Hyundai i10 huren in Bangalore is de populairste keuze onder momondo-gebruikers, gevolgd door het huren van de Hyundai Accent. Onze gebruikers vonden deals voor de Hyundai i10 in Bangalore voor gemiddeld € 34 per dag en voor slechts € 19 per dag. Het kost gemiddeld € 43 per dag om de Hyundai Accent te huren in Bangalore, maar je kunt ook prijzen vinden van slechts € 19 per dag.

 • Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de BMW 5 Series huren in Bangalore?

  Als je de BMW 5 Series wilt huren in Bangalore, is Avis het populairste autoverhuurbedrijf in de stad waar dit voertuig (en andere vergelijkbare Luxe om te huren) wordt aangeboden. De BMW 5 Series huren bij Avis in Bangalore kost gemiddeld € 157 per dag.De Audi A4 huren (die ook wordt gezien al seen Luxe-voertuig) is ook een optie als je een auto ophaalt bij Avis in Bangalore.

 • Hoe is het weer in Bangalore, India in januari?

  In januari, heeft Bangalore over het algemeen 0 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 21 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Bangalore, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  De temperaturen in Bangalore zijn tijdens januari doorgaans hoog. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het goede weer.


Andere steden in India met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals New Delhi, Madras en Mumbai in India

Start met het plannen van je reis naar Bangalore