Huurauto's in Genève, Zwitserland

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Genève, Zwitserland? Start je zoektocht hier!

Genève, Zwitserland
30 jun. — 7 jul.
Zelfde inleverlocatie
Genève, Zwitserland
wo 30-6
12:00
wo 7-7
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Genève, Zwitserland huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

30 € - 64 €

Alle typen auto's

38 € - 65 €

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Genève, Zwitserland is 39 €. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Genève, Zwitserland is in mei. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 0 € per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 19% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Genève. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Genève verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Genève die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Genève, Zwitserland is 48 €. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Genève, Zwitserland is in mei. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 0 € per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 3% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Genève. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Genève verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in Genève die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Groot in Genève, Zwitserland is 43 €. De goedkoopste periode om een Groot te huren in Genève, Zwitserland is in april. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 0 € per dag. De prijs voor het huren van een Groot is doorgaans 9% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Genève. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Genève verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Groot in Genève die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Genève, Zwitserland is 45 €. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Genève, Zwitserland is in april. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts 0 € per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 7% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Genève. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Genève verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een SUV in Genève die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

Chevrolet Sonic Sedan
of vergelijkbare Economy
Max. 2 passagiers
4-5-deurs voertuigen
Europcar

81 €/dag

6 aug. - 9 aug.
Chevrolet Sonic Sedan
Hyundai Accent
of vergelijkbare Economy
Max. 2 passagiers
2-3-deurs voertuigen
Unirent

84 €/dag

6 aug. - 9 aug.
Hyundai Accent
Chevrolet Sonic Sedan
of vergelijkbare Compact
Max. 4 passagiers
4-5-deurs voertuigen
Unirent

85 €/dag

6 aug. - 9 aug.
Chevrolet Sonic Sedan

Overzicht autoverhuur Genève

Alle bekende autoverhuurders in Genève, Zwitserland
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,1

Comfort

8,9

Totaalscore

8,5

Ophalen/Inleveren

8,3

Waar voor je geld

8,3
5 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,5

Comfort

8,4

Totaalscore

8,2

Ophalen/Inleveren

8,0

Waar voor je geld

8,2
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,4

Comfort

8,7

Totaalscore

8,7

Ophalen/Inleveren

8,7

Waar voor je geld

8,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,0

Comfort

8,5

Totaalscore

8,5

Ophalen/Inleveren

8,0

Waar voor je geld

8,3
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,2

Comfort

8,6

Totaalscore

8,0

Ophalen/Inleveren

8,1

Waar voor je geld

7,8
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,2

Comfort

8,1

Totaalscore

8,3

Ophalen/Inleveren

7,8

Waar voor je geld

8,4
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,4

Comfort

7,8

Totaalscore

7,5

Ophalen/Inleveren

7,2

Waar voor je geld

7,7
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,4

Comfort

6,4

Totaalscore

6,4

Ophalen/Inleveren

6,2

Waar voor je geld

6,8

Afstand tot populaire hotels vanaf Genève, Zwitserland

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Genève

Autoverhuur in Genève

In juni hebben we 101 zoekacties voor autoverhuur in Genève uitgevoerd voor momondo-gebruikers.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Genève autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Hertz, Europcar, en Dollar zijn een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Genève te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Genève deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat kost het om een auto te huren in Genève, Zwitserland in juli?

Een huurauto in Genève kost ongeveer 28 € in juli. De goedkoopste aanbiedingen zijn te vinden vanaf 20 €. De goedkoopste prijs voor een huur van een week was 13 € en inclusief extra huuropties zo'n 13 €.

Welk autoverhuurbedrijf in Genève heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

De goedkoopste aanbieder in Genève is Hertz, met een gemiddelde dagelijkse huurprijs van 55 € bij 5 locaties in Genève. De absoluut goedkoopste deal die momondo-gebruikers hebben gevonden bij Hertz in Genève is 16 €.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Genève, Zwitserland-autoverhuur?

Huurauto's in Genève van populaire bedrijven zoals Hertz, Europcar en Dollar bieden over het algemeen gratis annuleren aan. Hoewel momondo geen controle heeft over het annuleringsbeleid voor huurauto's in Genève, kunnen we je helpen de goedkoopste auto te vinden voor je aanstaande reis.

Wat is het beste type auto om te huren in Genève tijdens juli?

Het huren van een standaard type auto in Genève gedurende de maand juli is waar de meeste reizigers voor kiezen. Met temperaturen van gemiddeld 20 °C en neerslag rond de 82 mm in juli, is een standaard auto meer dan geschikt voor deze weersomstandigheden. Dit is het perfecte type huurauto voor natte wegen en temperaturen boven het vriespunt. Een Standaard huren in Genève kost gemiddeld 87 € per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Genève heeft de meeste locaties?

Hertz is de autoverhuurder met de meeste locaties in Genève, Zwitserland. Bij deze 5 locaties, kun je verwachten om een dagtarief van 55 € te betalen in Genève, Zwitserland.

Wat is de maximumsnelheid in Genève, Zwitserland?

Als je een auto huurt in Genève, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 50 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Genève hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 80 km/u. Als je in Genève op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 120 km/u.

Hoe is het weer in Genève, Zwitserland in juni?

In juni, heeft Genève over het algemeen 92 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 18 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Genève, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in juni?

De temperaturen in Genève zijn tijdens juni doorgaans hoog. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het goede weer.

Is het weer in Genève hetzelfde als in de rest van Geneve?

Het klimaat in Geneve in juni is gewoonlijk 18 °C met een verwachte neerslag van 92 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Genève voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Andere steden in Zwitserland met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Zürich, Bazel en Lugano in Zwitserland

Huurauto's op luchthavens in Genève

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Genève

Start met het plannen van je reis naar Genève