Huurauto's in Zürich, Zwitserland

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Zürich, Zwitserland? Start je zoektocht hier!

Zürich, Zwitserland
11 dec. — 18 dec.
Zelfde inleverlocatie
Zürich, Zwitserland
za 11-12
12:00
za 18-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Zürich, Zwitserland huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

€ 33 - € 120

Alle typen auto's

€ 42 - € 558

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Zürich, Zwitserland is € 54. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Zürich, Zwitserland is in oktober. De prijs is dan 39% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 33 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 46% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Zürich. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Zürich verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Zürich die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Zürich, Zwitserland is € 54. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Zürich, Zwitserland is in februari. De prijs is dan 17% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 45 per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 46% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Zürich. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Zürich verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in Zürich die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Zürich, Zwitserland is € 35. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Zürich, Zwitserland is in oktober. De prijs is dan 40% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 21 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 65% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Zürich. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Zürich verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een SUV in Zürich die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Zürich

Alle bekende autoverhuurders in Zürich, Zwitserland
5 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,1

Comfort

8,7

Totaalscore

8,6

Ophalen/Inleveren

8,5

Waar voor je geld

8,2
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,9

Comfort

8,7

Totaalscore

8,4

Ophalen/Inleveren

8,6

Waar voor je geld

8,0
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,5

Comfort

8,2

Totaalscore

8,0

Ophalen/Inleveren

7,8

Waar voor je geld

7,5
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

9,5

Totaalscore

9,5

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

9,5
5 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,4

Comfort

9,2

Totaalscore

8,7

Ophalen/Inleveren

8,5

Waar voor je geld

8,5
8 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,1

Comfort

8,8

Totaalscore

8,4

Ophalen/Inleveren

8,5

Waar voor je geld

7,5
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,0

Comfort

8,9

Totaalscore

8,5

Ophalen/Inleveren

8,0

Waar voor je geld

7,3
5 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,3

Comfort

8,7

Totaalscore

8,3

Ophalen/Inleveren

8,1

Waar voor je geld

8,1

Afstand tot populaire hotels vanaf Zürich, Zwitserland

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Zürich

Autoverhuur in Zürich

In december hebben we 4 zoekacties voor autoverhuur in Zürich uitgevoerd voor momondo-gebruikers.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Zürich autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Schone voertuigen zijn altijd een prioriteit geweest; autoverhuurbedrijven in Zürich hebben echter nieuwe verbeterde schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je voertuig voor extra veiligheid wordt gedesinfecteerd. Een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reiniging aanbieden, zijn Hertz, Budget, en Dollar. Lees meer over elke beschikbare optie. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Zürich heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

De goedkoopste aanbieder in Zürich is Thrifty, met een gemiddelde dagelijkse huurprijs van € 36 bij 5 locaties in Zürich. De absoluut goedkoopste deal die momondo-gebruikers hebben gevonden bij Thrifty in Zürich is € 36.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Zürich, Zwitserland-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Zürich heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Zürich zijn Hertz, Budget en Unirent, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Wat is het beste type auto om te huren in Zürich tijdens januari?

Het huren van een standaard type auto in Zürich gedurende de maand januari is waar de meeste reizigers voor kiezen. Met temperaturen van gemiddeld 1 °C en neerslag rond de 64 mm in januari, is een standaard auto meer dan geschikt voor deze weersomstandigheden. Dit is het perfecte type huurauto voor natte wegen en temperaturen boven het vriespunt. Een Standaard huren in Zürich kost gemiddeld € 59 per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Zürich heeft de meeste locaties?

8 locaties zijn er te vinden in Zürich, Zwitserland. Bij deze Europcar locaties vinden momondo-gebruikers meestal een dagtarief van zo'n € 87/per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Zürich, Zwitserland?

Reizigers die een auto huren in Zürich, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 50 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Zürich zijn over het algemeen 80 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 120 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Hoe is het weer in Zürich, Zwitserland in december?

Als je tijdens de maand december op zoek bent naar een huurauto in Zürich kun je temperaturen van ongeveer 1 °C en neerslag van ongeveer 83 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in december?

Het weer in Zürich tijdens december heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Zürich. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Zürich vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Een voorbeeld van een kleine beschikbare huurauto is de Class Compact SUV.

Is het weer in Zürich hetzelfde als in de rest van Zurich?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Zurich of de nabijgelegen gebieden in december met Zürich als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 1 °C verwachten en ongeveer 83 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Andere steden in Zwitserland met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Genève, Bazel en Lugano in Zwitserland

Huurauto's op luchthavens in Zürich

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Zürich

Start met het plannen van je reis naar Zürich