Huurauto's in Haiderabad, India

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Haiderabad, India? Start je zoektocht hier!

Haiderabad, TG, India
10 dec. — 17 dec.
Zelfde inleverlocatie
Haiderabad, TG, India
vr 10-12
12:00
vr 17-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Overzicht autoverhuur Haiderabad

Alle bekende autoverhuurders in Haiderabad, India
Overzicht

Hygiëne

3,3

Comfort

2,6

Totaalscore

3,3

Ophalen/Inleveren

2,0

Waar voor je geld

2,0
3 locaties
3 locaties
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Haiderabad, India

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Haiderabad Rajiv Gandhi Intl

Autoverhuur in Haiderabad

Tot dusver waren er in december 795 zoekacties bij momondo voor een huurauto in Haiderabad.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Haiderabad autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

De schoonmaak van voertuigen is altijd een prioriteit geweest bij autoverhuurbedrijven. Avis is een van de verhuurbedrijven die een extra intensieve reiniging uitrollen om ervoor te zorgen dat je auto wordt gedesinfecteerd. Zoek op onze site of er een optie is voor een intensieve schoonmaak bij je huurauto in Haiderabad. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat is de maximumsnelheid in Haiderabad, India?

De maximumsnelheid van Haiderabad is 70 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Haiderabad is 80 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 120 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Welke auto huren de meeste mensen in Haiderabad?

De Hyundai i10 is volgens onze gegevens de populairste huurauto in Haiderabad. Onze gebruikers vonden in Haiderabad, prijzen voor Hyundai i10 van slechts € 18/dag, maar gemiddeld zijn de verwachte prijzen ongeveer € 33/dag. Een andere populaire huurauto in Haiderabad is de Hyundai Accent, voor gemiddeld € 43/dag en er zijn ook deals voor slechts € 18/dag.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Audi A4 huren in Haiderabad?

Bij Avis is de Audi A4 (en zijn andere vergelijkbare Luxe-auto’s) te huur in Haiderabad. Je betaalt om de Audi A4 te huren bij Avis in Haiderabad gemiddeld € 178/dag.De BMW 5 Series huren (die ook wordt gezien al seen Luxe-voertuig) is ook een optie als je een auto ophaalt bij Avis in Haiderabad.

Hoe is het weer in Haiderabad, India in december?

Het weer in Haiderabad is in de maand december gewoonlijk 21 °C en de verwachte neerslag is 0 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in december?

De temperaturen in Haiderabad zijn tijdens december doorgaans hoog. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het goede weer.


Andere steden in India met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals New Delhi, Madras en Mumbai in India

Start met het plannen van je reis naar Haiderabad