Huurauto's in Piracicaba, Brazilië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Piracicaba, Brazilië? Start je zoektocht hier!

Piracicaba, SP, Brazilië
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Piracicaba, SP, Brazilië
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Overzicht autoverhuur Piracicaba

Alle bekende autoverhuurders in Piracicaba, Brazilië
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Prijs-kwaliteit

2,0
3 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Piracicaba, Brazilië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van São Paulo Guarulhos Intl

Autoverhuur in Piracicaba

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Piracicaba autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Hertz is een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Piracicaba vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Piracicaba. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Wat is de maximumsnelheid in Piracicaba, Brazilië?

  60 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Piracicaba, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Piracicaba zijn respectievelijk 120 km/u en 80 km/u. Als je een auto huurt in Piracicaba, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Piracicaba?

  De Hyundai Accent en de Fiat Doblo zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Piracicaba. Huurprijzen voor de Hyundai Accent kunnen in Piracicaba verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs € 20/dag en deze kan zelfs slechts € 10/ dag zijn. De huurprijzen voor de Fiat Doblo kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld € 41/dag, met de goedkoopste deals voor slechts € 24/dag.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het weer in Piracicaba tijdens januari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Piracicaba.

 • Is het weer in Piracicaba hetzelfde als in de rest van São Paulo?

  Als je op zoek bent naar een huurauto in Piracicaba voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand januari in São Paulo ongeveer 23 °C is en er 240 mm aan verwachte neerslag valt.


Start met het plannen van je reis naar Piracicaba