Huurauto's in Saint-Germain-en-Laye, Frankrijk

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Saint-Germain-en-Laye, Frankrijk? Start je zoektocht hier!

Saint-Germain-en-Laye, Yvelines, Frankrijk
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Saint-Germain-en-Laye, Yvelines, Frankrijk
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Saint-Germain-en-Laye

Alle bekende autoverhuurders in Saint-Germain-en-Laye, Frankrijk
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Saint-Germain-en-Laye, Frankrijk

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Parijs Paris-Orly

Autoverhuur in Saint-Germain-en-Laye

 • Wat is de maximumsnelheid in Saint-Germain-en-Laye, Frankrijk?

  50 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Saint-Germain-en-Laye, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Saint-Germain-en-Laye zijn respectievelijk 130 km/u en 80 km/u. Als je een auto huurt in Saint-Germain-en-Laye, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Saint-Germain-en-Laye?

  De meeste momondo-gebruikers huren de Hyundai Accent in Saint-Germain-en-Laye, maar de Ford Focus is volgens onze gegevens een populaire tweede keuze. Als je interesse hebt om de Hyundai Accent te huren: de prijzen zijn gemiddeld € 40 per dag. Sommige gebruikers vonden huurdeals voor de Hyundai Accent in Saint-Germain-en-Laye voor slechts € 9 per dag. De Ford Focus in Saint-Germain-en-Laye kost gemiddeld € 45 per dag. De goedkoopste deals beginnen bij € 15 per dag.

 • Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Audi A4 huren in Saint-Germain-en-Laye?

  Als je de Audi A4 wilt huren in Saint-Germain-en-Laye, is Europcar het populairste autoverhuurbedrijf in de stad waar dit voertuig (en andere vergelijkbare Luxe om te huren) wordt aangeboden. De Audi A4 huren bij Europcar in Saint-Germain-en-Laye kost gemiddeld € 162 per dag.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het weer in Saint-Germain-en-Laye tijdens januari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Saint-Germain-en-Laye.

 • Is het weer in Saint-Germain-en-Laye hetzelfde als in de rest van Île-de-France?

  Het klimaat in Île-de-France in januari is gewoonlijk 5 °C met een verwachte neerslag van 51 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Saint-Germain-en-Laye voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Start met het plannen van je reis naar Saint-Germain-en-Laye