Inzichten
Nieuwste deals
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Canada

Op zoek naar goedkope huurautodeals in Canada? Start je zoektocht hier!

Toronto, ON, Canada
22 apr. — 29 apr.
Toronto, ON, Canada
ma 22-4
12:00
ma 29-4
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Canada

Vind geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Canada
Toyota C-HR
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 31/dag

7 mei. - 13 mei.
Toyota C-HR
Volvo V40
of vergelijkbaar Tussenmaat
Max. 5 passagiers

€ 31/dag

7 mei. - 13 mei.
Volvo V40
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 34/dag

7 mei. - 13 mei.
Renault Zoe
Mazda Mazda6
of vergelijkbaar Standaard
Max. 5 passagiers

€ 35/dag

7 mei. - 13 mei.
Mazda Mazda6
Ford Kuga
of vergelijkbaar Standaard
Max. 5 passagiers

€ 35/dag

7 mei. - 13 mei.
Ford Kuga
Volkswagen Tiguan
of vergelijkbaar Tussenmaat
Max. 5 passagiers

€ 36/dag

28 mei. - 6 jun.
Volkswagen Tiguan
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 36/dag

15 mei. - 17 mei.
Renault Zoe
BMW 3 Series
of vergelijkbaar Full-size
Max. 5 passagiers

€ 38/dag

7 mei. - 13 mei.
BMW 3 Series
Audi A4
of vergelijkbaar Full-size
Max. 5 passagiers
2-deurs voertuigen

€ 39/dag

7 mei. - 13 mei.
Audi A4

Canada huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Canada

Klein auto's

€ 37 - € 132

Alle typen auto's

€ 38 - € 92

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Canada is € 58. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Canada is in januari. De prijs is dan 38% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 37 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 4% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Canada. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Canada verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Canada die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Canada is € 52. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Canada is in maart. De prijs is dan 40% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 32 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 14% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Canada. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Canada verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Canada die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Canada is € 66. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Canada is in februari. De prijs is dan 59% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 28 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 9% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Canada. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Canada verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor groot auto huurauto's in Canada die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Canada is € 61. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Canada is in februari. De prijs is dan 45% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 34 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 0% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Canada. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Canada verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Canada die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Canada is € 68. De goedkoopste periode om een busje te huren in Canada is in januari. De prijs is dan 54% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 32 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 12% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Canada. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Canada verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Canada die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Canada is € 46. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Canada is in mei. De prijs is dan 50% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 69 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 25% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Canada. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Canada verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor luxe auto huurauto's in Canada die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

Toyota C-HR
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 31/dag

7 mei. - 13 mei.
Toyota C-HR
Toyota Yaris
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 34/dag

7 mei. - 13 mei.
Toyota Yaris
Renault Zoe
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 36/dag

15 mei. - 17 mei.
Renault Zoe

Statistieken en trends voor huurauto's in Canada

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Canada

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Canada?

Routes Car & Truck Rentals heeft meestal de goedkoopste huurauto's in Canada. Gebruikers kunnen vaak prijzen vinden vanaf € 36 per dag wanneer ze boeken via Routes Car & Truck Rentals. Je vindt vaker autoverhuuraanbiedingen via Routes Car & Truck Rentals voor minder dan de gemiddelde landelijke prijs van € 66/dag. Deze prijzen kunnen verschillen afhankelijk van het type auto dat je huurt en de stad waarin je huurt.

Wat is de populairste autoverhuurder in Canada?

Op dit moment is het populairste autoverhuurbedrijf in Canada Avis. 757 gebruikers hebben Avis een gemiddelde beoordeling van 7,7 uit 10 gegevens voor hun klantenservice en de hoge kwaliteit aan auto's die worden verhuurd. In de afgelopen maand hebben 35% van de gebruikers gekozen voor Avis bij het huren van een auto tijdens een verblijf in Canada.

Welk autoverhuurbedrijf in Canada heeft de meeste locaties?

Ben je van plan om naar Canada te reizen en daar een auto te huren, hou dan in gedachten dat Enterprise Rent-A-Car de autoverhuurder is met deze meeste locaties. Je zult zeer waarschijnlijk een van hun 565 landelijke locaties vinden op zowel het vliegveld van je bestemming of ergens middenin het stadscentrum. Weet je niet zeker welke stad je wilt bezoeken, maar weet je wel dat je een auto wilt huren bij Enterprise Rent-A-Car? Toronto is de populairste stad om te bezoeken in Canada, met 39 Enterprise Rent-A-Car autoverhuur locaties.

Wat is het populairste type huurauto in Canada?

Er zijn veel verschillende soorten huurauto's om uit te kiezen, maar als het gaat om een bezoek aan Canada, is het meest populaire type een SUV. Naar schatting koos 33% van onze gebruikers in de afgelopen 30 dagen voor een SUV en betaalde gemiddeld € 78 per dag voor de huur. Houd er rekening mee dat je meer dan welkom bent om een ander type huurauto te selecteren op basis van je budget, je geplande activiteiten en het weer.

Overzicht autoverhuur Canada

Alle bekende autoverhuurders in Canada

Enterprise Rent-A-Car

565 locaties

Discount Car & Truck Rentals

295 locaties

Budget

246 locaties

Avis

183 locaties

Hertz

170 locaties

National

149 locaties

DISCOUNT.QUEBEC

130 locaties

Thrifty

111 locaties

Autoverhuur in Canada

Kom alles te weten over auto huren in Canada zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Aan welke kant van de weg rijden mensen in Canada?

Wegbestuurders in Canada, inclusief chauffeurs die uit het buitenland komen, zijn verplicht om aan de rechterkant te rijden. Houd er rekening mee dat rijden aan de andere kant kan leiden tot zowel een verkeersovertreding als tot ernstige ongevallen.

Hoe goed zijn de wegen in Canada?

Volgens gegevens van 2019 staat Canada wereldwijd gerangschkikt op plaats 26 voor wegkwaliteit. Het land heeft een wegkwaliteitsscore van 5,2 van de 7, waarbij 7 de hoogst mogelijke score is. Houd er rekening mee dat het weer en wegwerkzaamheden tijdens je bezoek ook van invloed kunnen zijn op de wegomstandigheden.

Wat is de limiet voor rijden en drinken in Canada?

0,50‰ is het maximale bloedalcoholgehalte dat je mag hebben om legaal auto te rijden in Canada. Zowel inwoners als bezoekers van Canada kunnen worden bestraft voor het rijden met een hoger BAG. De wettelijke leeftijd om te drinken in Canada is afhankelijk van welke regio je binnen het land bezoekt, dus zorg ervoor dat je dit controleert voordat je van plan bent om te reizen.

Wat kost benzine in Canada?

De gemiddelde benzineprijs in Canada is sinds vorige week € 1,32 per liter. Als je niet van plan bent een auto te huren in Canada, overweeg dan Egypte. Benzineprijzen zijn sinds vorige week enkele van de goedkoopste ter wereld met € 0,27 per liter. Hong Kong is een geweldige plek om een auto te huren, maar houd er rekening mee dat gasprijzen duur kunnen uitvallen, met € 2,99 per liter.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Canada bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Canada worden dagelijks vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Canada?

Per april 2024 zijn er 2.613 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's in Canada.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Canada?

Leeftijdsvereisten voor bestuurders verschillen per land, waaronder Canada. In verschillende EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. In het algemeen moet je 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Canada?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs hebben om een auto te kunnen huren in Canada. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Canada?

Je kunt tijd en geld besparen als je momondo gebruikt om een huurauto te boeken in Canada. Met momondo kun je autoverhuurprijzen en -beleidsregels vergelijken van duizenden autoverhuurwebsites.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Canada?

Door filters te gebruiken op momondo wordt het vinden van een geweldige huurauto in Canada een stuk makkelijker. Of het nu gaat om prijs, type auto, voorzieningen of beleid, met momondo kun je je zoekopdracht verfijnen met deze en meer filters om de beste deal te vinden die bij jou past.

Toont momondo autoverhuurdeals in Canada met gratis annuleren?

Ja, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken voor autoverhuurbedrijven in Canada met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Canada met een eerlijk brandstofbeleid?

Je kunt op momondo specifiek kiezen voor een eerlijk brandstofbeleid, zodat je je zoekopdracht voor huurauto's in Canada kunt verfijnen.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Canada met intensieve schoonmaak?

Je kunt filters gebruiken voor een intensieve schoonmaak voor huurauto's in Canada op momondo.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Canada met een onbeperkt aantal kilometers?

momondo biedt inderdaad opties voor een onbeperkt aantal kilometers voor huurauto's in Canada.


Een makkelijkere manier om je trip naar Canada te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
ma 22-4
12:00
ma 29-4
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Canada