Huurauto's in Oshawa, Ontario

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Oshawa, ON? Start je zoektocht hier!

Oshawa, ON, Canada
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Oshawa, ON, Canada
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Oshawa

Alle bekende autoverhuurders in Oshawa, ON
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

7,9

Totaalscore

7,9

Prijs-kwaliteit

7,9
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,3

Comfort

6,3

Totaalscore

6,3

Prijs-kwaliteit

6,3
Overzicht

Hygiëne

4,0

Comfort

4,0

Totaalscore

2,0

Prijs-kwaliteit

4,0
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Oshawa, ON

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Toronto Pearson Internationaal

Autoverhuur in Oshawa

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Oshawa autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Veel autoverhuurbedrijven in Oshawa hebben nieuwe schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je huurauto voor jouw veiligheid wordt gedesinfecteerd. Deze verbeterde reinigingsfunctie wordt nu aangeboden op locaties zoals Avis, Hertz, en Budget. Gebruik onze nieuwe zoekfilter om alle bedrijven te zien die verbeterde reiniging aanbieden in Oshawa. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Oshawa, ON-autoverhuur?

  Elk autoverhuurbedrijf in Oshawa heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Oshawa zijn Avis, Hertz en Budget, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

 • Wat is de maximumsnelheid in Oshawa, ON?

  Reizigers die een auto huren in Oshawa, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 60 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Oshawa zijn over het algemeen 110 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 120 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Oshawa?

  Voor gemiddeld € 31/dag (en vanaf slechts € 19/dag) zijn de huurauto’s Hyundai Elantra in Oshawa het populairst bij onze gebruikers. De Chevrolet Spark huren in Oshawa voor gemiddeld € 27/dag (€ 12/dag met een goedkope deal) is een andere populaire keuze.

 • Hoe is het weer in Oshawa, ON in januari?

  Als je tijdens de maand januari op zoek bent naar een huurauto in Oshawa kun je temperaturen van ongeveer -5 °C en neerslag van ongeveer 66 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  In maanden zoals januari kun je het beste een SUV met vierwielaandrijving huren voor je reis naar Oshawa. De temperatuur ligt gewoonlijk onder het vriespunt en de kans op sneeuw en ijzel is hoger.

 • Is het weer in Oshawa hetzelfde als in de rest van Ontario?

  Het klimaat in Ontario in januari is gewoonlijk -7 °C met een verwachte neerslag van 61,9 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Oshawa voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Huurauto's op luchthavens in Oshawa

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Oshawa

Ontdek meer huurtauto’s in Ontario

Bekijk deals voor huurauto’s in steden zoals Brampton, Londen (Canada) en Ottawa in Ontario

Start met het plannen van je reis naar Oshawa