Huurauto's in Calgary, Alberta

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Calgary, AB? Start je zoektocht hier!

Calgary, AB, Canada
28 jan. — 4 feb.
Zelfde inleverlocatie
Calgary, AB, Canada
vr 28-1
12:00
vr 4-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Calgary, Alberta huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

€ 20 - € 64

Alle typen auto's

€ 44 - € 78

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Calgary, Canada is € 32. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Calgary, Canada is in december. De prijs is dan 38% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 20 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 39% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Calgary. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Calgary verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Calgary die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Calgary, Canada is € 41. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Calgary, Canada is in juni. De prijs is dan 17% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 35 per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 20% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Calgary. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Calgary verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in Calgary die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Groot in Calgary, Canada is € 48. De goedkoopste periode om een Groot te huren in Calgary, Canada is in augustus. De prijs is dan 25% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 36 per dag. De prijs voor het huren van een Groot is doorgaans 8% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Calgary. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Calgary verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Groot in Calgary die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Calgary, Canada is € 48. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Calgary, Canada is in juni. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 48 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 8% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Calgary. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Calgary verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een SUV in Calgary die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Calgary

Alle bekende autoverhuurders in Calgary, AB
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,7

Comfort

8,5

Totaalscore

8,2

Prijs-kwaliteit

8,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,5

Comfort

8,3

Totaalscore

8,3

Prijs-kwaliteit

8,2
17 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,4

Comfort

8,3

Totaalscore

8,1

Prijs-kwaliteit

8,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

8,0

Prijs-kwaliteit

8,0
6 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,3

Comfort

8,1

Totaalscore

7,6

Prijs-kwaliteit

7,7
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,5

Comfort

6,7

Totaalscore

7,5

Prijs-kwaliteit

7,5
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,5

Comfort

7,5

Totaalscore

6,9

Prijs-kwaliteit

6,9
5 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,7

Comfort

7,5

Totaalscore

6,7

Prijs-kwaliteit

6,8

Afstand tot populaire hotels vanaf Calgary, AB

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Calgary

Autoverhuur in Calgary

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Calgary autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Alamo, Enterprise, en Avis zijn een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Calgary vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Calgary. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Welk autoverhuurbedrijf in Calgary heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

  Dagtarieven van Thrifty zijn meestal het goedkoopst met een gemiddelde prijs van € 45/per dag wanneer je een auto huurt in Calgary. De absoluut goedkoopste prijs die wordt gevonden op hun 4 locaties in Calgary is € 21/per dag.

 • Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Calgary, AB-autoverhuur?

  Elk autoverhuurbedrijf in Calgary heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Calgary zijn Alamo, Enterprise en Avis, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

 • Wat is het beste type auto om te huren in Calgary tijdens februari?

  Als je een SUV huurt voor je reis naar Calgary tijdens februari, bent je goed voorbereid op het weer. Een SUV is het perfecte type huurauto voor Calgary, dat over het algemeen ongeveer 18 mm neerslag ziet en een gemiddelde temperatuur van -2 °C in februari heeft. Een SUV is ideaal voor de besneeuwde en ijzige omstandigheden vanwege de vierwielaandrijving. Een SUV huren in Calgary kost gemiddeld € 52 per dag.

 • Welk autoverhuurbedrijf in Calgary heeft de meeste locaties?

  Hertz is erg populair in Calgary, AB, aangezien ze meer locaties hebben dan andere autoverhuurbedrijven. Je kunt 5 locaties vinden in het centrum van Calgary, AB, en een bedrag van zo'n € 42/per dag verwachten te betalen voor een huurauto in Calgary, AB.

 • Wat is de maximumsnelheid in Calgary, AB?

  Wanneer je een huurauto boekt in Calgary, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 60 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Calgary zijn respectievelijk 110 km/u en 120 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Calgary bevindt.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Calgary?

  De Chrysler 300 en de Dodge Grand Caravan zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Calgary. Huurprijzen voor de Chrysler 300 kunnen in Calgary verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs € 51/dag en deze kan zelfs slechts € 42/ dag zijn. De huurprijzen voor de Dodge Grand Caravan kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld € 82/dag, met de goedkoopste deals voor slechts € 47/dag.

 • Hoe is het weer in Calgary, AB in januari?

  Het weer in Calgary is in de maand januari gewoonlijk -7 °C en de verwachte neerslag is 9 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  in Calgary is het in januari doorgaans onder het vriespunt en is er een hogere kans op ijzel en sneeuw. Je kunt waarschijnlijk het beste een SUV met vierwielaandrijving huren voor je reis naar Calgary.

 • Is het weer in Calgary hetzelfde als in de rest van Alberta?

  Het klimaat in Alberta in januari is gewoonlijk -9 °C met een verwachte neerslag van 17,7 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Calgary voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Huurauto's op luchthavens in Calgary

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Calgary

Start met het plannen van je reis naar Calgary