Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Calgary, Alberta

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Calgary, Alberta? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
wo 24-7
wo 31-7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Calgary, Alberta

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Calgary, Alberta
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Calgary

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Calgary

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Calgary?

De goedkoopste huurauto's in Calgary worden doorgaans gevonden via Thrifty. Als je boekt bij Thrifty, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 34/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Calgary is € 87/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Calgary heeft de meeste locaties?

Enterprise Rent-A-Car heeft van alle autoverhuurbedrijven in Calgary de meeste locaties, met 17 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Calgary?

De Ford Escape huren in Calgary is de populairste keuze onder momondo-gebruikers, gevolgd door het huren van de Ford Edge. Onze gebruikers vonden deals voor de Ford Escape in Calgary voor gemiddeld € 132 per dag en voor slechts € 132 per dag. Het kost gemiddeld € 52 per dag om de Ford Edge te huren in Calgary, maar je kunt ook prijzen vinden van slechts € 49 per dag.

Calgary, Alberta huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Calgary

Klein auto's

€ 30 - € 97

Alle typen auto's

€ 38 - € 105

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Calgary, Canada is € 54. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Calgary, Canada is in januari. De prijs is dan 45% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 30 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 22% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Calgary. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Calgary verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Calgary die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Calgary, Canada is € 65. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Calgary, Canada is in december. De prijs is dan 43% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 38 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 5% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Calgary. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Calgary verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Calgary die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Calgary, Canada is € 79. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Calgary, Canada is in december. De prijs is dan 47% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 43 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 14% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Calgary. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Calgary verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor groot auto huurauto's in Calgary die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Calgary, Canada is € 75. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Calgary, Canada is in december. De prijs is dan 50% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 38 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 10% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Calgary. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Calgary verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Calgary die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Calgary, Canada is € 77. De goedkoopste periode om een busje te huren in Calgary, Canada is in april. De prijs is dan 15% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 66 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 11% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Calgary. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Calgary verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor busje huurauto's in Calgary die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een pick-up in Calgary, Canada is € 47. De goedkoopste periode om een pick-up te huren in Calgary, Canada is in januari. De prijs is dan 25% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 36 per dag. De prijs voor het huren van een pick-up is doorgaans 31% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Calgary. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Calgary verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Citroen C3
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 58/dag

23 jul. - 25 jul.
Citroen C3
Opel Corsa
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 58/dag

23 jul. - 25 jul.
Opel Corsa
Suzuki Vitara
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 62/dag

7 okt. - 13 okt.
Suzuki Vitara

Overzicht autoverhuur Calgary

Alle bekende autoverhuurders in Calgary, Alberta

Alamo

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,0

Comfort

8,9

Totaalscore

8,8

Ophalen/inleveren

8,8

Prijs-kwaliteit

8,5

Enterprise Rent-A-Car

17 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,7

Comfort

8,7

Totaalscore

8,6

Ophalen/inleveren

8,6

Prijs-kwaliteit

8,3

National

3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,6

Comfort

8,5

Totaalscore

8,4

Ophalen/inleveren

8,5

Prijs-kwaliteit

8,4

Thrifty

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

7,6

Ophalen/inleveren

7,6

Prijs-kwaliteit

7,3

Avis

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,2

Comfort

8,0

Totaalscore

7,5

Ophalen/inleveren

7,5

Prijs-kwaliteit

7,2

Hertz

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,2

Comfort

7,9

Totaalscore

7,4

Ophalen/inleveren

7,5

Prijs-kwaliteit

7,1

Dollar

4 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,8

Comfort

7,6

Totaalscore

6,9

Ophalen/inleveren

7,1

Prijs-kwaliteit

6,6

Zoom Rent A Car

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,2

Comfort

8,1

Totaalscore

7,0

Ophalen/inleveren

6,8

Prijs-kwaliteit

7,0

Korte feitjes over huurauto's in Calgary

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Calgary

Populairste verhuurder

Thrifty

Populaire typen auto's

Standard, Intermediate, SUV

Goedkoopste huurauto

€ 46

Populairste model

Ford Escape
Het populairste autoverhuurbedrijf in Calgary dat deze maand op momondo werd gevonden, is Thrifty. Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Avis en Dollar
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Calgary: Standard, Intermediate en SUV.
De laagste prijs voor een huurauto in Calgary is € 46/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 95/dag.
Het populairste automodel om te huren in Calgary was in de afgelopen 7 dagen de Ford Escape. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Class Compact Car.

Met een huurauto rijden in Calgary - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Calgary zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Calgary, Alberta-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Calgary heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Calgary zijn Alamo, Enterprise Rent-A-Car en Avis, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Wat is het beste type auto om te huren in Calgary tijdens augustus?

Een standaard type auto is de ideale auto om te huren bij een bezoek aan Calgary in augustus. Gemiddeld ontvangt Calgary 45 mm neerslag en schommelen de temperaturen rond de 11 °C in de maand augustus. Deze omstandigheden zijn zeer geschikt voor een standaard type auto, die gemakkelijk een beetje regen aankan en zelfs goed standhoudt als de temperatuur daalt. Een Standaard huren in Calgary kost gemiddeld € 93 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Calgary, Alberta?

Wanneer je een huurauto boekt in Calgary, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 60 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Calgary zijn respectievelijk 110 km/u en 120 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Calgary bevindt.

Hoe is het weer in Calgary, AB in juli?

Het weer in Calgary is in de maand juli gewoonlijk 17 °C en de verwachte neerslag is 66 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Is het weer in Calgary hetzelfde als in de rest van Alberta?

Het klimaat in Alberta in juli is gewoonlijk 16 °C met een verwachte neerslag van 80,8 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Calgary voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Calgary bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Calgary zijn vandaag bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Calgary?

Per juli 2024 zijn er 79 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's in Calgary.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Calgary?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Calgary. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Als standaardregel moet je 21 jaar oud zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een extra toeslag worden gerekend. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Calgary?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Calgary. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Calgary?

Gebruik momondo om een huurauto te boeken in Calgary. Dat is snel, gratis en eenvoudig en je kunt er geld mee besparen. momondo doet het harde werk en vindt de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en alles wat jij nog hoeft te doen is vergelijken en kiezen wat het beste werkt voor jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Calgary?

Als je een zoekopdracht hebt uitgevoerd voor een huurauto in Calgary, toont momondo de resultaten en kun je de beste deal vinden door onze filters te gebruiken. Zo kun je je zoekopdracht verfijnen op type auto, prijs, verhuurder en verschillende voorwaarden.

Toont momondo autoverhuurdeals in Calgary met gratis annuleren?

Ja, momondo heeft een filter waarmee alleen autoverhuurdeals met gratis annuleren worden gemarkeerd. Deze filter is beschikbaar voor alle zoekopdrachten naar huurauto's op momondo, ook als je zoekt naar auto's in Calgary.

Kan ik op momondo een auto huren in Calgary met een eerlijk brandstofbeleid?

Je kunt op momondo specifiek kiezen voor een eerlijk brandstofbeleid, zodat je je zoekopdracht voor huurauto's in Calgary kunt verfijnen.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Calgary met intensieve schoonmaak?

Je kunt filters gebruiken voor een intensieve schoonmaak voor huurauto's in Calgary op momondo.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Calgary met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo autoverhuurdeals in Calgary vinden met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Calgary te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
wo 24-7
12:00
wo 31-7
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Calgary

Populaire typen huurauto's in Calgary