Huurauto's in San Diego, Californië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in San Diego, CA? Start je zoektocht hier!

San Diego, CA, De Verenigde Staten
4 dec. — 11 dec.
Zelfde inleverlocatie
San Diego, CA, De Verenigde Staten
za 4-12
12:00
za 11-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

San Diego, Californië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

€ 23 - € 44

Alle typen auto's

€ 25 - € 60

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in San Diego, De Verenigde Staten is € 18. De goedkoopste periode om een Klein te huren in San Diego, De Verenigde Staten is in juni. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 23 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 36% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in San Diego. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in San Diego verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in San Diego die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in San Diego, De Verenigde Staten is € 24. De goedkoopste periode om een Medium te huren in San Diego, De Verenigde Staten is in juni. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 27 per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 11% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in San Diego. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in San Diego verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in San Diego die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur San Diego

Alle bekende autoverhuurders in San Diego, CA
14 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,3

Comfort

8,3

Totaalscore

8,1

Ophalen/Inleveren

8,0

Waar voor je geld

8,1
11 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,8

Comfort

7,9

Totaalscore

7,4

Ophalen/Inleveren

7,4

Waar voor je geld

7,4
11 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,7

Comfort

7,7

Totaalscore

7,4

Ophalen/Inleveren

7,4

Waar voor je geld

7,2
12 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,4

Comfort

7,2

Totaalscore

6,8

Ophalen/Inleveren

6,7

Waar voor je geld

6,8
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,0

Comfort

6,8

Totaalscore

6,5

Ophalen/Inleveren

6,4

Waar voor je geld

6,8
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

4,9

Comfort

4,8

Totaalscore

4,1

Ophalen/Inleveren

4,1

Waar voor je geld

4,4
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

4,8

Comfort

4,6

Totaalscore

3,9

Ophalen/Inleveren

3,8

Waar voor je geld

4,2
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,5

Comfort

8,2

Totaalscore

8,5

Ophalen/Inleveren

8,8

Waar voor je geld

9,2

Vind populaire trekpleisters dichtbij de ophaallocatie van je huurauto

Nabijgelegen trekpleisters:

San Diego Convention Center4,4 km

Nabijgelegen trekpleisters:

San Diego Convention Center126,2 km

Nabijgelegen trekpleisters:

San Diego Convention Center155,4 km

Afstand tot populaire hotels vanaf San Diego, CA

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van San Diego

Autoverhuur in San Diego

276 gebruikers hebben gezocht naar een goedkope huurauto in San Diego met momondo in november.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen San Diego autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Schone voertuigen zijn altijd een prioriteit geweest; autoverhuurbedrijven in San Diego hebben echter nieuwe verbeterde schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je voertuig voor extra veiligheid wordt gedesinfecteerd. Een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reiniging aanbieden, zijn Alamo, Enterprise, en Dollar. Lees meer over elke beschikbare optie. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in San Diego heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Je kunt de goedkoopste huurauto prijzen vinden in San Diego van Hertz, die 12 locaties in de stad heeft. momondo-gebruikers vonden dagelijks tarieven zo laag als € 29, maar het gemiddelde tarief voor autoverhuur in San Diego van Hertz is € 42/per dag.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn San Diego, CA-autoverhuur?

De meeste autoverhuurbedrijven in San Diego bieden gratis annuleren aan. momondo zal je altijd vertellen of autoverhuurcentra zoals Payless, Alamo en Enterprise annuleringskosten in rekening brengen voor reizigers die last-minute reiswijzigingen hebben.

Welk autoverhuurbedrijf in San Diego heeft de meeste locaties?

Hertz heeft de meeste locaties van elk autoverhuurbedrijf in San Diego, CA, met 12 locaties. Meestal vinden momondo-gebruikers deals van zo'n € 42/per dag wanneer ze een auto huren bij Hertz in San Diego, CA.

Wat is de maximumsnelheid in San Diego, CA?

Reizigers die een auto huren in San Diego, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 40 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond San Diego zijn over het algemeen 120 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 120 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Welke auto huren de meeste mensen in San Diego?

De meeste van onze gebruikers kiezen bij het huren van een auto in San Diego voor de Hyundai Accent met een prijs van € 36/dag. De op een na populairste keuze is de huurauto Hyundai Elantra voor een gemiddelde van € 40/dag. Onze gebruikers vonden de Hyundai Accent om in San Diego te huren voor slechts € 10/dag en de Hyundai Elantra voor slechts € 8/dag.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Audi A4 huren in San Diego?

Dollar is het populairste autoverhuurbedrijf met de Audi A4 te huur in San Diego. De prijs om de Audi A4 huren bij Dollar is gemiddeld € 64/dag.

Hoe is het weer in San Diego, CA in november?

Tijdens de maand november is de gemiddelde temperatuur in San Diego 16 °C en de verwachte neerslag 25 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in San Diego.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in november?

Het klimaat in San Diego heeft doorgaans tijdens november geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in San Diego. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in San Diego vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Hyundai Accent, de Dodge Grand Caravan en de Ford Fiesta.

Is het weer in San Diego hetzelfde als in de rest van Californië?

Als je op zoek bent naar een huurauto in San Diego voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand november is het van belang om te weten dat de rest van Californië gewoonlijk een temperatuur heeft van 14 °C en er over het algemeen 42,1 mm neerslag valt.


Huurauto's op luchthavens in San Diego

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van San Diego

Ontdek meer huurtauto’s in Californië

Bekijk deals voor huurauto’s in steden zoals , en in Californië

Start met het plannen van je reis naar San Diego