Huurauto's van Avis in Montréal

Vind en vergelijk geweldige deals voor huurauto's van Avis in Montréal

Montréal, QC, Canada
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Montréal, QC, Canada
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Verhuurlocaties van Avis in Montréal

Hieronder vind je informatie over elke autoverhuurlocatie van Avis in Montréal met het adres, telefoonnummer en beoordelingen
15 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,6

Comfort

7,6

Totaalscore

7,1

Prijs-kwaliteit

7,1

Informatie over huurauto's van Avis in Montréal

 • Is het veilig om tijdens COVID-19 een auto te huren bij Avis in Montréal?

  Elke verhuurvestiging van Avis in Montréal heeft tijdens COVID-19 verbeterde schoonmaakmaatregelen om de veiligheid van klanten en het personeel te waarborgen. Deze aanvullende voorzorgsmaatregelen omvatten onder meer het desinfecteren van gebieden die veel worden aangeraakt, zoals de buiten- en binnenkant van de huurauto's en de plekken voor op- en afhalen. Avis heeft ook heeft extra voorzorgsmaatregelen genomen, waaronder:
  • Wegwerphandschoenen en handreiniger beschikbaar
  • Huurovereenkomsten zonder papieren (beschikbaar op de meeste locaties)
  • Een beperkt aantal passagiers in pendelbusjes
  • Verbeterde training medewerkers

 • Heeft Avis een verhuurlocatie op Luchthaven van Montréal Pierre Elliott Trudeau Internationaal?

  Avis heeft 1 verhuurlocatie op Luchthaven van Montréal Pierre Elliott Trudeau Internationaal. Je vindt Avis op 975 Romeo Vachon Po Box 104.

 • Heeft Avis in Montréal gratis annulering voor huurauto's?

  Avis in Montréal heeft gratis annulering voor huurauto's. Houd er rekening mee dat er kosten in rekening kunnen worden gebracht als je je huurauto lastminute annuleert. Klik hier voor een lijst met telefoonnummers, in het tabblad Locaties, als je meer informatie wilt over het annuleringsbeleid van Avis.

 • Wat is de populairste auto om van Avis te huren in Montréal in februari?

  Onze gebruikers die auto's huren bij Avis in februari geven in februari de voorkeur aan een Economy. Als je deze maand een Economy wilt huren, zijn de prijzen gemiddeld € 40/dag en is de laagste prijs € 40/dag. Houd er rekening mee dat de prijzen kunnen fluctueren op basis van hoe lang van tevoren je je huurauto boekt en welk model je kiest.

 • Wat is het goedkoopste type auto om van Avis te huren in Montréal?

  Voor gemiddeld € 40 per dag is het huren van een Economy bij Avis in Montréal je goedkoopste optie. 75% van onze gebruikers die een auto huurden bij Avis in Montréal koos in de afgelopen 12 maanden voor een Economy om geld te besparen. € 40 per dag voor Economy is ook nog eens 3% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor de duurste huurauto van Avis. Je bespaart dus gegarandeerd geld als je voor de goedkopere huurauto kiest.

 • Hoeveel verhuurlocaties van Avis zijn er in Montréal?

  Avis werkt momenteel op 15 verhuurlocatie in Montréal. De populairste locatie voor autoverhuur van Avis in Montréal is op 1225 Metcalfe Street. In de afgelopen 12 maanden huurde 31% van onze gebruikers die op zoek waren naar een huurauto van Avis in Montréal hun huurauto bij de locatie op 1225 Metcalfe Street.


Huurauto's van Avis in Quebec

Huur een auto bij Avis in een andere stad in Quebec

Huurauto's van Avis in andere steden in Canada

Vind autoverhuurdeals bij Avis in andere populaire steden in Canada, zoals Toronto en Edmonton

Huur auto's bij andere verhuurders in Montréal

Kun je niet vinden wat je wilt weten over Avis? Vergelijk autoverhuurdeals van andere populaire autoverhuurbedrijven in Montréal