Huurauto's van Budget in Montréal

Vind en vergelijk geweldige deals voor huurauto's van Budget in Montréal

Montréal, QC, Canada
2 jun. — 9 jun.
Zelfde inleverlocatie
Montréal, QC, Canada
do 2-6
12:00
do 9-6
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Verhuurlocaties van Budget in Montréal

Hieronder vind je informatie over elke autoverhuurlocatie van Budget in Montréal met het adres, telefoonnummer en beoordelingen
16 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,3

Comfort

7,6

Totaalscore

7,0

Ophalen/inleveren

6,2

Prijs-kwaliteit

7,3

Informatie over huurauto's van Budget in Montréal

De autoverhuurlocaties van Budget in Montréal zorgen allemaal voor een verbeterde schoonmaak om jou en het personeel tijdens COVID-19 veilig te houden. Verbeteringen, zoals desinfectie van vaak aangeraakte gebiden en de volgende lijst van extra voorzorgsmaatregelen, zijn slechts een paar manieren waarop Budget bijdraagt aan het tegengaan van de verspreiding van het aantal infecties in Montréal:
• Wegwerphandschoenen en handreiniger beschikbaar
• Huurovereenkomsten zonder papieren (beschikbaar op de meeste locaties)
• Een beperkt aantal passagiers in pendelbusjes
• Verbeterde training medewerkers

In juni betaal je gemiddeld € 39 per dag om in Montréal een auto te huren bij Budget. De laagste prijs die onze gebruikers vonden voor een huurauto in Montréal van Budget was € 32 per dag. Als je meer dan een paar dagen een huurauto nodig hebt, kost een huurauto van Budget in Montréal in juni gemiddeld € 275 voor een week. Houd er rekening mee dat deze deals zijn gebaseerd op de prijzen van vorig jaar, hoewel je vergelijkbare prijzen kunt vinden, afhankelijk van wanneer je reserveert en welk type auto je huurt.

Ja. De 1 verhuurlocatie die Budget heeft op Luchthaven van Montréal Pierre Elliott Trudeau Internationaal kun je vinden op 975 Romeo Vachon Po Box 104.

Ja, Budget heeft gratis annulering voor huurauto's in Montréal. Er zijn mogelijk wel annuleringskosten voor lastminute annuleringen. Als je specifieke vragen hebt over kosten en het annuleringsbeleid kun je telefonisch contact opnemen met Budget op een van de verhuurlocaties in Montréal. Klik hier voor een lijst met telefoonnummers, in het tabblad Locaties.

Overweeg een Tussenmaat te huren bij Budget als je op zoek bent naar een huurauto in Montréal voor juni. Je kunt voor het huren van een Tussenmaat in juni een prijs verwachten van gemiddeld € 46 per dag en als laagste € 34 per dag. Onthoud dat er ook andere typen huurauto's zijn bij Budget. Een Tussenmaat is de populairste keuze van onze gebruikers in deze tijd van het jaar.

Budget werkt momenteel op 16 verhuurlocatie in Montréal. De populairste locatie voor autoverhuur van Budget in Montréal is op 1225 Metcalfe Street. In de afgelopen 12 maanden huurde 42% van onze gebruikers die op zoek waren naar een huurauto van Budget in Montréal hun huurauto bij de locatie op 1225 Metcalfe Street.


Huurauto's van Budget in Quebec

Huur een auto bij Budget in een andere stad in Quebec

Huurauto's van Budget in andere steden in Canada


Huur auto's bij andere verhuurders in Montréal

Kun je niet vinden wat je wilt weten over Budget? Vergelijk autoverhuurdeals van andere populaire autoverhuurbedrijven in Montréal