Huurauto's van Europcar in Montréal

Vind en vergelijk geweldige deals voor huurauto's van Europcar in Montréal

Montréal, QC, Canada
7 okt. — 14 okt.
Zelfde inleverlocatie
Montréal, QC, Canada
vr 7-10
12:00
vr 14-10
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Verhuurlocaties van Europcar in Montréal

Hieronder vind je informatie over elke autoverhuurlocatie van Europcar in Montréal met het adres, telefoonnummer en beoordelingen
8 locaties

Informatie over huurauto's van Europcar in Montréal

De autoverhuurlocaties van Europcar in Montréal zorgen allemaal voor een verbeterde schoonmaak om jou en het personeel tijdens COVID-19 veilig te houden. Verbeteringen, zoals desinfectie van vaak aangeraakte gebiden en de volgende lijst van extra voorzorgsmaatregelen, zijn slechts een paar manieren waarop Europcar bijdraagt aan het tegengaan van de verspreiding van het aantal infecties in Montréal:
• Het beleid van geen contact. Elke autosleutel wordt in een afgesloten envelop gedaan nadat deze is gedesinfecteerd

Een auto huren bij Europcar in Montréal in oktober kost gemiddeld € 69 per dag. Sommige gebruikers vonden afgelopen oktober echter prijzen bij Europcar van slechts € 67 per dag, dus er is een kans dat je dit jaar dezelfde prijzen vindt. Als je een auto in Montréal wilt huren voor een week, is de gemiddelde prijs voor een huurauto van Europcar € 486.

Ja, er is 1 locatie voor autoverhuur van Europcar op Luchthaven van Montréal Pierre Elliott Trudeau Internationaal (Please Go To The Routes Counter).

Ja, je kunt je reservering voor autoverhuur bij Europcar in Montréal gratis annuleren. Er worden mogelijk wel kosten in rekening gebracht als je vlak voor je geplande ophaaldatum annuleert. Neem telefonisch contact op met Europcar en vraag naar het specifieke annuleringsbeleid. Je kunt in het tabblad Locaties een lijst met telefoonnummers vinden door hier te klikken.

Onze gebruikers die auto's huren bij Europcar in oktober geven in oktober de voorkeur aan een Economy. Als je deze maand een Economy wilt huren, zijn de prijzen gemiddeld € 67/dag en is de laagste prijs € 67/dag. Houd er rekening mee dat de prijzen kunnen fluctueren op basis van hoe lang van tevoren je je huurauto boekt en welk model je kiest.

Voor gemiddeld € 67 per dag is het huren van een Economy bij Europcar in Montréal je goedkoopste optie. 67% van onze gebruikers die een auto huurden bij Europcar in Montréal koos in de afgelopen 12 maanden voor een Economy om geld te besparen. € 67 per dag voor Economy is ook nog eens 1% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor de duurste huurauto van Europcar. Je bespaart dus gegarandeerd geld als je voor de goedkopere huurauto kiest.


Huur auto's bij andere verhuurders in Montréal

Kun je niet vinden wat je wilt weten over Europcar? Vergelijk autoverhuurdeals van andere populaire autoverhuurbedrijven in Montréal