Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Keflavik, Suðurnes

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Keflavik, Suðurnes? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
di 23-7
di 30-7
Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Keflavik, Suðurnes

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Keflavik, Suðurnes
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Keflavik

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Keflavik

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Keflavik?

De goedkoopste huurauto's in Keflavik worden doorgaans gevonden via Ice Rental 4x4. Als je boekt bij Ice Rental 4x4, kun je al verhuurprijzen vinden van slechts € 33/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Keflavik is € 40/dag.

Keflavik, Suðurnes huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Keflavik

Klein auto's

€ 34 - € 81

Alle typen auto's

€ 39 - € 102

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Keflavik, IJsland is € 47. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Keflavik, IJsland is in april. De prijs is dan 28% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 34 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 21% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Keflavik. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Keflavik verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Keflavik die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Keflavik, IJsland is € 60. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Keflavik, IJsland is in maart. De prijs is dan 33% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 41 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 4% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Keflavik. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Keflavik verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Keflavik, IJsland is € 98. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Keflavik, IJsland is in mei. De prijs is dan 2% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 100 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 40% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Keflavik. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Keflavik verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Keflavik, IJsland is € 58. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Keflavik, IJsland is in maart. De prijs is dan 28% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 42 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 2% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Keflavik. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Keflavik verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Keflavik die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Keflavik, IJsland is € 102. De goedkoopste periode om een busje te huren in Keflavik, IJsland is in mei. De prijs is dan 20% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 82 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 43% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Keflavik. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Keflavik verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een luxe auto in Keflavik, IJsland is € 84. De goedkoopste periode om een luxe auto te huren in Keflavik, IJsland is in november. De prijs is dan 38% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 116 per dag. De prijs voor het huren van een luxe auto is doorgaans 30% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Keflavik. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Keflavik verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor luxe auto huurauto's in Keflavik die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

Peugeot 208
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 31/dag

17 sep. - 22 sep.
Peugeot 208
Suzuki Vitara
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 35/dag

17 sep. - 22 sep.
Suzuki Vitara
Volkswagen up!
of vergelijkbaar Klein
Max. 2 passagiers

€ 35/dag

17 sep. - 22 sep.
Volkswagen up!

Overzicht autoverhuur Keflavik

Alle bekende autoverhuurders in Keflavik, Suðurnes

Ace

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

8,7

Comfort

8,5

Totaalscore

7,7

Ophalen/inleveren

7,4

Prijs-kwaliteit

7,5

Ice Rental 4x4

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,9

Comfort

7,8

Totaalscore

7,4

Ophalen/inleveren

7,3

Prijs-kwaliteit

7,4

GREEN MOTION

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,6

Comfort

7,3

Totaalscore

7,3

Ophalen/inleveren

8,0

Prijs-kwaliteit

7,3

Ice Rental Cars

2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,2

Comfort

6,4

Totaalscore

6,4

Ophalen/inleveren

6,1

Prijs-kwaliteit

6,4

ADDCAR RENTAL

1 locatie
Overzicht

Hygiëne

6,5

Comfort

7,0

Totaalscore

6,0

Ophalen/inleveren

5,0

Prijs-kwaliteit

6,0

City Car Rental

3 locaties

Fara Car Rental

2 locaties

FlexWays

2 locaties

Korte feitjes over huurauto's in Keflavik

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Keflavik

Populaire typen auto's

Compact, SUV, Intermediate

Goedkoopste huurauto

€ 56

Populairste model

Toyota Yaris
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Keflavik: Compact, SUV en Intermediate.
De laagste prijs voor een huurauto in Keflavik is € 56/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij € 149/dag.
Het populairste automodel om te huren in Keflavik was in de afgelopen 7 dagen de Toyota Yaris.

Met een huurauto rijden in Keflavik - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Keflavik zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Keflavik, IJsland-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Keflavik-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Keflavik gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is het beste type auto om te huren in Keflavik tijdens augustus?

De meeste mensen huren een economy-auto wanneer ze in de maand augustus naar Keflavik reizen. Dankzij het efficiënte benzineverbruik en het vermogen om op natte wegen te rijden, is de economy-type auto een goede keuze wanneer de gemiddelde neerslag 100 mm is, en de temperaturen rond de 7 °C schommelen. Een Economy huren in Keflavik kost gemiddeld € 95 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Keflavik, IJsland?

50 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Keflavik, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Keflavik zijn respectievelijk 90 km/u en 90 km/u. Als je een auto huurt in Keflavik, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Hoe is het weer in Keflavik, IJsland in juli?

In juli, heeft Keflavik over het algemeen 60 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 10 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Keflavik, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Is het weer in Keflavik hetzelfde als in de rest van Suðurnes?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Keflavik voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand juli is het van belang om te weten dat de rest van Suðurnes gewoonlijk een temperatuur heeft van 10 °C en er over het algemeen 60 mm neerslag valt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Keflavik bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Keflavik worden dagelijks bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Keflavik?

Er zijn 72 vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Keflavik per juli 2024.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Keflavik?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Keflavik. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Als standaardregel moet je 21 jaar oud zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een extra toeslag worden gerekend. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Keflavik?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Keflavik. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Keflavik?

Gebruik momondo om een huurauto te boeken in Keflavik. Dat is snel, gratis en eenvoudig en je kunt er geld mee besparen. momondo doet het harde werk en vindt de autoverhuurprijzen en -beleidsregels en alles wat jij nog hoeft te doen is vergelijken en kiezen wat het beste werkt voor jouw reis.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Keflavik?

Met momondo is het makkelijker om geweldige autoverhuurdeals te vinden in Keflavik, doordat je je zoekopdracht kunt verfijnen met meerdere filteropties. Je kunt je selectie verkleinen door op prijs, type auto, locatie en meer te zoeken.

Toont momondo autoverhuurdeals in Keflavik met gratis annuleren?

Ja. Of het nu voor auto's in Keflavik of ergens anders is, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken om te zoeken naar voorwaarden met gratis annulering.

Kan ik op momondo een auto huren in Keflavik met een eerlijk brandstofbeleid?

Op momondo kun je specifiek zoeken naar huurauto's in Keflavik met een eerlijk brandstofbeleid.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Keflavik met intensieve schoonmaak?

Je kunt voor alle autoverhuurlocaties op momondo, waaronder Keflavik, een intensieve schoonmaakservice vinden.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Keflavik met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo autoverhuurdeals in Keflavik vinden met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Keflavik te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
di 23-7
12:00
di 30-7
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Keflavik

Populaire typen huurauto's in Keflavik