Huurauto's in Manaus, Brazilië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Manaus, Brazilië? Start je zoektocht hier!

Manaus, AM, Brazilië
30 jun. — 7 jul.
Zelfde inleverlocatie
Manaus, AM, Brazilië
wo 30-6
12:00
wo 7-7
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Manaus

Alle bekende autoverhuurders in Manaus, Brazilië
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

10,0
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,9

Comfort

8,7

Totaalscore

8,4

Ophalen/Inleveren

8,6

Waar voor je geld

8,4
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/Inleveren

2,0

Waar voor je geld

2,0
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/Inleveren

2,0

Waar voor je geld

2,0
5 locaties
4 locaties
3 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Manaus, Brazilië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Manaus Eduardo Gomes Intl

Autoverhuur in Manaus

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Manaus autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Hertz, Alamo, en Dollar zijn een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Manaus vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Manaus. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Manaus, Brazilië-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Manaus heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Manaus zijn MOVIDA , Hertz en Alamo, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Wat is de maximumsnelheid in Manaus, Brazilië?

Als je een auto huurt in Manaus, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 60 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Manaus hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 80 km/u. Als je in Manaus op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid 120 km/u.

Hoe is het weer in Manaus, Brazilië in juni?

Tijdens de maand juni is de gemiddelde temperatuur in Manaus 26 °C en de verwachte neerslag 360 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Manaus.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in juni?

Er is een grote kans op regen, ondanks dat de temperaturen tijdens juni hoger zijn dan normaal. momonodo raadt aan een auto met airco te huren om in het warme klimaat van Manaus koel te blijven.

Is het weer in Manaus hetzelfde als in de rest van Amazonas?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Manaus voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand juni is het van belang om te weten dat de rest van Amazonas gewoonlijk een temperatuur heeft van 26 °C en er over het algemeen 360 mm neerslag valt.


Start met het plannen van je reis naar Manaus