Huurauto's in Cuzco, Peru

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Cuzco, Peru? Start je zoektocht hier!

Cuzco, Peru
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Cuzco, Peru
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Overzicht autoverhuur Cuzco

Alle bekende autoverhuurders in Cuzco, Peru
Overzicht

Hygiëne

7,9

Comfort

7,5

Totaalscore

7,5

Prijs-kwaliteit

7,1
Overzicht

Hygiëne

7,0

Comfort

7,0

Totaalscore

6,5

Prijs-kwaliteit

6,0
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Prijs-kwaliteit

2,0
3 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Cuzco, Peru

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Cuzco Velazco Astete

Autoverhuur in Cuzco

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Cuzco autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Schone voertuigen zijn altijd een prioriteit geweest; autoverhuurbedrijven in Cuzco hebben echter nieuwe verbeterde schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je voertuig voor extra veiligheid wordt gedesinfecteerd. Een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reiniging aanbieden, zijn Europcar en Hertz.. Lees meer over elke beschikbare optie. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Wat is de maximumsnelheid in Cuzco, Peru?

  Reizigers die een auto huren in Cuzco, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 60 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Cuzco zijn over het algemeen 100 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 100 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Cuzco?

  De Ford Focus en de Hyundai Accent zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Cuzco. Huurprijzen voor de Ford Focus kunnen in Cuzco verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs € 42/dag en deze kan zelfs slechts € 29/ dag zijn. De huurprijzen voor de Hyundai Accent kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld € 65/dag, met de goedkoopste deals voor slechts € 25/dag.

 • Hoe is het weer in Cuzco, Peru in januari?

  Het weer in Cuzco is in de maand januari gewoonlijk 12 °C en de verwachte neerslag is 140 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het klimaat in Cuzco heeft doorgaans tijdens januari geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Cuzco. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Cuzco vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Ford Focus, de Hyundai Accent en de Hyundai i10.

 • Is het weer in Cuzco hetzelfde als in de rest van Cuzco?

  Als je op zoek bent naar een huurauto in Cuzco voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand januari in Cuzco ongeveer 12 °C is en er 140 mm aan verwachte neerslag valt.


Andere steden in Peru met huurauto's


Start met het plannen van je reis naar Cuzco