Auto huren Triëst

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Triëst? Start je zoektocht hier!

Triëst, Trieste, Italië
3 mrt. — 10 mrt.
Zelfde inleverlocatie
Triëst, Trieste, Italië
wo 3-3
12:00
wo 10-3
12:00

Overzicht autoverhuur Triëst

Alle bekende autoverhuurders in Triëst
Verhuurder-score: Uitstekend 8.4

Score gebaseerd op 3 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Matig 2.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling


Afstand tot populaire hotels vanaf Triëst

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Venetië Marco Polo

Autoverhuur in Triëst

5 personen zijn op zoek geweest naar huurauto's in Triëst voor februari.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Triëst autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Extra intensieve schoonmaak is een van de nieuwe voordelen die je mogelijk krijgt wanneer je een auto huurt in Triëst. Gebruik onze zoekfilter om alle bedrijven te zien die een intensieve reiniging voor je reis aanbieden. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Triëst-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Triëst heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Triëst zijn Hertz, Dollar en Thrifty, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Wat is het beste type auto om te huren in Triëst tijdens maart?

De meeste mensen huren een economy-auto wanneer ze in de maand maart naar Triëst reizen. Dankzij het efficiënte benzineverbruik en het vermogen om op natte wegen te rijden, is de economy-type auto een goede keuze wanneer de gemiddelde neerslag 87 mm is, en de temperaturen rond de 13 °C schommelen. Een Economy huren in Triëst kost gemiddeld 19 € per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Triëst?

Reizigers die een auto huren in Triëst, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 50 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Triëst zijn over het algemeen 90 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 130 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Hoe is het weer in Triëst, Italië in februari?

Als je tijdens de maand februari op zoek bent naar een huurauto in Triëst kun je temperaturen van ongeveer 6 °C en neerslag van ongeveer 62 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in februari?

Het klimaat in Triëst heeft doorgaans tijdens februari geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Triëst. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Triëst vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Opel Corsa en de Fiat Panda.


Huurauto's op luchthavens in Triëst

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Triëst

Start nu met het plannen van je reis naar Triëst

  • Ontvang de laatste updates over vluchten naar Triëst

    Ontdek de beste reistijd, de goedkoopste tarieven en de populairste vliegmaatschappijen.

    Zoek vluchten naar Triëst
  • Start nu met het plannen van je reis

    Bekijk een overzicht van de beste hotels in de populairste wijken van Triëst

    Vind hotels in Triëst