Huurauto's in Denpasar, Indonesië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Denpasar, Indonesië? Start je zoektocht hier!

Denpasar, BA, Indonesië
27 jan. — 3 feb.
Zelfde inleverlocatie
Denpasar, BA, Indonesië
do 27-1
12:00
do 3-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Denpasar, Indonesië huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Medium

€ 30 - € 36

Alle typen auto's

€ 30 - € 58

De gemiddelde prijs voor het huren van een Medium in Denpasar, Indonesië is € 16. De goedkoopste periode om een Medium te huren in Denpasar, Indonesië is in november. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 30 per dag. De prijs voor het huren van een Medium is doorgaans 20% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Denpasar. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Denpasar verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Medium in Denpasar die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Denpasar

Alle bekende autoverhuurders in Denpasar, Indonesië
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0
3 locaties
3 locaties

Vind populaire trekpleisters dichtbij de ophaallocatie van je huurauto

Nabijgelegen trekpleisters:

Sanur12,0 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Sanur111,3 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Sanur110,6 km

Afstand tot populaire hotels vanaf Denpasar, Indonesië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Denpasar Ngurah Rai

Autoverhuur in Denpasar

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Denpasar autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Veel autoverhuurbedrijven in Denpasar hebben nieuwe schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je huurauto voor jouw veiligheid wordt gedesinfecteerd. Deze verbeterde reinigingsfunctie wordt nu aangeboden op Avis. Gebruik onze nieuwe zoekfilter om alle bedrijven te zien die verbeterde reiniging aanbieden in Denpasar. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Welk autoverhuurbedrijf in Denpasar heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

  Dagtarieven van Avis zijn meestal het goedkoopst met een gemiddelde prijs van € 64/per dag wanneer je een auto huurt in Denpasar. De absoluut goedkoopste prijs die wordt gevonden op hun 2 locaties in Denpasar is € 48/per dag.

 • Welk autoverhuurbedrijf in Denpasar heeft de meeste locaties?

  2 locaties zijn er te vinden in Denpasar, Indonesië. Bij deze Avis locaties vinden momondo-gebruikers meestal een dagtarief van zo'n € 64/per dag.

 • Wat is de maximumsnelheid in Denpasar, Indonesië?

  Wanneer je een huurauto boekt in Denpasar, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 50 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Denpasar zijn respectievelijk 80 km/u en 100 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Denpasar bevindt.

 • Hoe is het weer in Denpasar, Indonesië in januari?

  In januari, heeft Denpasar over het algemeen 340 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 28 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Denpasar, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  De temperaturen zijn in Denpasar tijdens januari hoger dan in andere maanden, maar er is nog steeds een aanzienlijke kans op regen. We raden aan een auto met airco te huren.

 • Is het weer in Denpasar hetzelfde als in de rest van Bali?

  Het klimaat in Bali in januari is gewoonlijk 28 °C met een verwachte neerslag van 340 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Denpasar voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Huurauto's op luchthavens in Denpasar

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Denpasar

Start met het plannen van je reis naar Denpasar