Huurauto's in Troy, Michigan

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Troy, MI? Start je zoektocht hier!

Troy, MI, De Verenigde Staten
28 jan. — 4 feb.
Zelfde inleverlocatie
Troy, MI, De Verenigde Staten
vr 28-1
12:00
vr 4-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Overzicht autoverhuur Troy

Alle bekende autoverhuurders in Troy, MI
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,1

Comfort

8,2

Totaalscore

8,4

Prijs-kwaliteit

8,4
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,4

Totaalscore

8,4

Prijs-kwaliteit

8,4
Overzicht

Hygiëne

6,2

Comfort

7,3

Totaalscore

6,8

Prijs-kwaliteit

6,6
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,2

Comfort

5,9

Totaalscore

5,5

Prijs-kwaliteit

5,8
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Prijs-kwaliteit

3,6

Afstand tot populaire hotels vanaf Troy, MI

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Detroit Metropolitan Wayne County

Autoverhuur in Troy

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Troy autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Schone voertuigen zijn altijd een prioriteit geweest; autoverhuurbedrijven in Troy hebben echter nieuwe verbeterde schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je voertuig voor extra veiligheid wordt gedesinfecteerd. Een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reiniging aanbieden, zijn Avis, Enterprise, en Budget. Lees meer over elke beschikbare optie. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Troy, MI-autoverhuur?

  De meeste autoverhuurbedrijven in Troy bieden gratis annuleren aan. momondo zal je altijd vertellen of autoverhuurcentra zoals Avis, Enterprise en Budget annuleringskosten in rekening brengen voor reizigers die last-minute reiswijzigingen hebben.

 • Wat is de maximumsnelheid in Troy, MI?

  De maximumsnelheid van Troy is 40 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Troy is 120 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 120 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Troy?

  De meeste momondo-gebruikers huren de Hyundai Accent in Troy, maar de Hyundai Elantra is volgens onze gegevens een populaire tweede keuze. Als je interesse hebt om de Hyundai Accent te huren: de prijzen zijn gemiddeld € 47 per dag. Sommige gebruikers vonden huurdeals voor de Hyundai Accent in Troy voor slechts € 15 per dag. De Hyundai Elantra in Troy kost gemiddeld € 42 per dag. De goedkoopste deals beginnen bij € 17 per dag.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het klimaat in Troy heeft doorgaans tijdens januari geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Troy.

 • Is het weer in Troy hetzelfde als in de rest van Michigan?

  Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Michigan of de nabijgelegen gebieden in januari met Troy als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer -4 °C verwachten en ongeveer 54,3 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Start met het plannen van je reis naar Troy