Huurauto's in Legnica, Polen

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Legnica, Polen? Start je zoektocht hier!

Legnica, Polen
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Legnica, Polen
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Legnica

Alle bekende autoverhuurders in Legnica, Polen
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Legnica, Polen

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Wrocław-Copernicus

Autoverhuur in Legnica

 • Wat is de maximumsnelheid in Legnica, Polen?

  50 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Legnica, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Legnica zijn respectievelijk 140 km/u en 100 km/u. Als je een auto huurt in Legnica, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Legnica?

  De Hyundai Accent huren in Legnica is de populairste keuze onder momondo-gebruikers, gevolgd door het huren van de Ford Focus. Onze gebruikers vonden deals voor de Hyundai Accent in Legnica voor gemiddeld € 25 per dag en voor slechts € 11 per dag. Het kost gemiddeld € 25 per dag om de Ford Focus te huren in Legnica, maar je kunt ook prijzen vinden van slechts € 15 per dag.

 • Hoe is het weer in Legnica, Polen in januari?

  Het weer in Legnica is in de maand januari gewoonlijk -3 °C en de verwachte neerslag is 24 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  In maanden zoals januari kun je het beste een SUV met vierwielaandrijving huren voor je reis naar Legnica. De temperatuur ligt gewoonlijk onder het vriespunt en de kans op sneeuw en ijzel is hoger.

 • Is het weer in Legnica hetzelfde als in de rest van Neder-Silezië?

  Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Neder-Silezië of de nabijgelegen gebieden in januari met Legnica als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 0 °C verwachten en ongeveer 30 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Huurauto's op luchthavens in Legnica

Reserveer een huurauto op een andere luchthaven in de buurt van Legnica

Start met het plannen van je reis naar Legnica