Huurauto's in Wilmington, North Carolina

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Wilmington, NC? Start je zoektocht hier!

Wilmington, NC, De Verenigde Staten
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Wilmington, NC, De Verenigde Staten
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Wilmington

Alle bekende autoverhuurders in Wilmington, NC
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Prijs-kwaliteit

10,0
6 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,9

Comfort

7,6

Totaalscore

7,2

Prijs-kwaliteit

6,7
Overzicht

Hygiëne

7,0

Comfort

7,3

Totaalscore

7,1

Prijs-kwaliteit

7,2
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,0

Comfort

7,0

Totaalscore

6,5

Prijs-kwaliteit

6,7
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,4

Comfort

6,9

Totaalscore

6,3

Prijs-kwaliteit

6,4
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,6

Comfort

6,9

Totaalscore

5,9

Prijs-kwaliteit

5,6
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

5,9

Prijs-kwaliteit

10,0
Overzicht

Hygiëne

5,8

Comfort

6,1

Totaalscore

5,5

Prijs-kwaliteit

5,7

Afstand tot populaire hotels vanaf Wilmington, NC

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Myrtle Beach Intl

Autoverhuur in Wilmington

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Wilmington autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Veel autoverhuurbedrijven in Wilmington hebben nieuwe schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je huurauto voor jouw veiligheid wordt gedesinfecteerd. Deze verbeterde reinigingsfunctie wordt nu aangeboden op locaties zoals Hertz, Budget, en Alamo. Gebruik onze nieuwe zoekfilter om alle bedrijven te zien die verbeterde reiniging aanbieden in Wilmington. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Wilmington, NC-autoverhuur?

  Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Wilmington geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Wilmington. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

 • Wat is de maximumsnelheid in Wilmington, NC?

  Reizigers die een auto huren in Wilmington, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 40 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Wilmington zijn over het algemeen 120 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 120 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Wilmington?

  De Hyundai Accent en de Hyundai Elantra zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Wilmington. Huurprijzen voor de Hyundai Accent kunnen in Wilmington verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs € 42/dag en deze kan zelfs slechts € 18/ dag zijn. De huurprijzen voor de Hyundai Elantra kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld € 44/dag, met de goedkoopste deals voor slechts € 15/dag.

 • Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Cadillac XTS huren in Wilmington?

  Bij Alamo kun je de Cadillac XTS huren in Wilmington voor gemiddeld € 44/dag. De beschikbaarheid van de Cadillac XTS om te huren in Wilmington kan verschillen, dus probeer het huren van een auto niet last-minute te plannen.

 • Hoe is het weer in Wilmington, NC in januari?

  Als je tijdens de maand januari op zoek bent naar een huurauto in Wilmington kun je temperaturen van ongeveer 8 °C en neerslag van ongeveer 97 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het weer in Wilmington tijdens januari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Wilmington. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Wilmington vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Hyundai Accent, de Ford Fiesta en de Dodge Grand Caravan.

 • Is het weer in Wilmington hetzelfde als in de rest van North Carolina?

  Als je op zoek bent naar een huurauto in Wilmington voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand januari in North Carolina ongeveer 5 °C is en er 87,8 mm aan verwachte neerslag valt.


Start met het plannen van je reis naar Wilmington